Telltale Games maakt na een jaartje een doorstart

Dat is nog eens goed nieuws

Telltale Games werd vorig jaar gesloten omdat het financieel niet goed ging met het bedrijf. Een grote reden is omdat het bedrijf slecht werd gemanaged en niet zozeer door de kwaliteit van de games.

Nu zijn we een jaartje verder en komt Telltale Games terug. De studio wordt nieuw leven ingeblazen door LCG Entertainment. Het nieuwe Telltale Games zal geleid worden door Jamie Ottilie van uitgever Galaxy Pest Control. Ottilie zegt dat voormalige Telltale-werknemers op freelancebasis kunnen terugkeren met de mogelijkheid om een vaste functie te krijgen.

De nieuwe Telltale zal werken aan oude en nieuwe games. Licenties van het oude Telltale zijn overgenomen. Denk aan de licenties van Batman of The Wolf Among Us. Sommige licenties zijn verloren zoals The Walking Dead en Stranger Things. Ottilie zegt dat verhalen die nog niet waren afgerond in de toekomst alsnog uit kunnen komen.

De nieuwe Telltale zal volgens Ottilie anders kijken naar ‘episodische content’. Games zullen nog altijd in episodes worden uitgebracht, maar de planning is om afleveringen sneller uit te brengen.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Еmmа

Hallo, ben je geïnteresseerd in echte seksuele ontmoetingen in jouw stad? Dus probeer deze pagina – http://www.lady4.fun Mijn profielnaam is Emma25, ik wacht op je, plus de site heeft mijn intieme foto’s 🙂

Wilma Wills

Ik heb $ 21746 ontvangen in mijn laatste 4 weken door gewoon thuis vanuit mijn parttime online te werken. Ik ben 2 maanden geleden bij deze functie gekomen en in mijn eerste maand heb ik gemakkelijk $ 20159 ontvangen zonder online werkervaring te hebben. Iedereen kan deze baan vandaag krijgen en echt geld gaan verdienen door de instructies op deze website te volgen.

http://Webpay9.com/

wpDiscuz