The Division 2 hint naar nieuwe Assassin’s Creed die zich afspeelt in de tijd van de Vikingen

Dat zou eens wat anders zijn

Enkele spelers hebben een interessante easter egg gevonden in Tom Clancy’s The Division 2. In de Potomac Event Center is er namelijk een poter te vinden waarbij we een Viking zien die ‘The Apple of Eden’ in zijn handen heeft. Dit zijn de ‘objects of power’ waar de Assassin’s en Templars uit verschillende Assassin’s Creed-games, eeuwenlang over vechten.

Bovenaan de poster staat ‘Valhalla’, de hemel uit de Noordse Mythologie. Een Vikingen-setting is een logische volgende stap voor Ubisoft want de voorgaande games gingen ook over mythologieën. Zo maakten we kennis met de Egyptische mythologie in Assassin’s Creed Origins en de Griekse Mythologie in Assassin’s Creed Odyssey.

Nadat de speculatie over een Vikingen-setting voor de volgende Assassin’s Creed gisteren begon, heeft Jason Schreier van Kotaku (de man die overal connecties heeft binnen de games industrie), twee anonieme bronnen uit Ubisoft gesproken die inderdaad hebben aangegeven dat de volgende Assassin’s Creed zal gaat over het Vikingen-tijdperk.

De volgende Assassin’s Creed-game staat gepland voor een release in 2020.

Reacties

wpDiscuz