Verschillende wagens en prachtige beelden in de launch trailer van GRID

Nog eens een geweldige racegame?

Ontwikkelaar Codemasters (de studio achter de F1-games), komt over enkele dagen met een nieuwe racegame genaamd GRID. Om de lancering van deze game te vieren, is de onderstaande launch trailer vrijgegeven.

De trailer toont niet alleen verschillende wagens van verschillende merken maar we zien ook duidelijk dat er meerdere type raceauto’s zijn. GRID zal op launch 104 evenementen bevatten waaronder een uitdagingen tegen FA Racing Esorts en F1-ster Fernando Alonso.

De game zal verder vier steden bevatten met acht circuits die meer dan 80 raceroutes hebben. Codemaster geeft aan dat de AI wel 400 persoonlijkheden heeft die uiteen lopen van zeer kalm tot heel agressief. Dit alles zal volgens Codemasters, iedere race uniek doen aanvoelen.

GRID (2019) komt op 11 oktober 2019 uit voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. De game zal ook later dit jaar speelbaar zijn via Google Stadia.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Lisa

Weet je niet zeker waar je een vrouw kunt vinden voor een nacht? Kom dan – http://www.fastmeet.tk

Merit Bean

Ik verdien gemakkelijk blijvend $ 15k tot $ 20k door gewoon thuis te werken. Weer meerdere maanden heb ik $ 45890 verdiend met deze beweging. geweldig en soepel om te werken en standaard betalen is verbijsterend. ik heb elke laatste van jullie voorgesteld om direct aan deze vooruitgang deel te nemen als lage bescherming en krijg dan een fulltime salaris door na deze associatie te nemen.

http://Earnsprofit.com.nu/

wpDiscuz