Vikingen-game Assassin’s Creed Valhalla officieel onthuld met waanzinnige trailer

Wauw!

Ubisoft’s nieuwe Assassin’s Creed is officieel aangekondigd. De game heet Assassin’s Creed Valhalla en zoals de geruchten al heel lang geleden aangaven, krijgt de game een Vikingen-thema met de Noordse mythologie.

Fantastische trailer

Spelers hebben de keuze om als mannelijke of vrouwelijke Eivor spelen en krijgen toegang tot tal van uitrustingsmogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om haar, tatoeages, oorlogsverf en uitrusting aan te passen. Politieke allianties, strijdbeslissingen en dialoogkeuzes beïnvloeden de wereld van Assassin’s Creed Valhalla.

Spelers leiden Eivors clan van Noormannen, nadat zij verdreven zijn uit Noorwegen door eindeloze oorlogen en afnemende grondstoffen in de negende eeuw na Christus, over de ijzige Noordzee naar het rijke, maar gebroken Engeland. Gamers krijg de mogelijkheid om met hun schip op specifieke locaties raids te leiden. Op het moment dat de Vikingen hun nieuwe thuis gevonden lijken te hebben, stuiten ze op weerstand van de Saxons. Onder hen is koning Aelfred van Wessex, die zelf de enige heerser van een beschaafd Engeland wil worden.  

Vandaag werd de eerste cinematic trailer getoond en deze ziet er werkelijk waanzinnig uit. Assassin’s Creed Valhalla komt in het najaar van 2020 uit op de Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Google Stadia en PC.

Reacties

wpDiscuz