Warner Bros Montreal teaset nieuwe Batman Arkham-game

Daar zeggen we geen nee tegen

Dit weekend is het Batman-Day en dat wordt groots gevierd op sociale media. Ontwikkelaar Warner Bros Montreal, de studio achter Batman Arkham Origins kwam ook met een visual die op eerste oog onschuldig leek.

In de onderstaande tweet zien we het Bat-symbool op een gebouw geprojecteerd worden. Maar als je heel goed oplet, zie je heel kort, een paar logo’s verschijnen. Enkele screenshots van de symbolen zijn hieronder te vinden.

Er gaan al langer geruchten dat Warner Bros Montreal zou werken aan een nieuwe Batman Arkham-game die draait om de Court of Owls. Dit is een geheime organisatie in de wereld van Batman die bestaat uit de meest machtigste mensen van Gotham. Deze groep heeft invloed bij vrijwel alle gebeurtenissen die plaatsvinden in de stad. In de comics is het natuurlijk Batman die zich bemoeit met de invloeden van deze organisatie.

De kans bestaat dat de nieuwe Batman-game aanstaande dinsdagavond onthuld zou kunnen worden. Dan houdt Sony namelijk een State of Play-presentatie waar een paar nieuwe games zullen worden aangekondigd.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Hallo, ben je geïnteresseerd in echte seksuele ontmoetingen in jouw stad? Probeer dan deze pagina – http://www.lady4.fun Mijn profielnaam is Emma25, ik wacht op je, plus de site heeft mijn intieme foto’s 🙂

Emma Xolae

Ik verdiende vorige maand $ 18540 door slechts 2 tot 3 uur op mijn laptop te werken en dit was zo gemakkelijk dat ik het zelf niet kon geloven voordat ik aan deze site werkte. Als jij ook zoveel geld wilt verdienen, kom dan.

http://Webpay9.com/

wpDiscuz