10 dames onthullen met welke immens bizarre dingen ze al hebben gemasturbeerd

Het is niet altijd met de vingers of een vibrator

Reddit is een fantastische website waar je de meest hilarische en bizarre dingen leest. In een nieuw topic vertelden meerdere vrouwen over de meest bizarre dingen waarmee ze ooit gemasturbeerd hebben. Nooit nog zal je sommige dingen op dezelfde manier als voorheen kunnen bekijken. Lezen op eigen risicio dus:

De tenen

“Ik heb gemasturbeerd met de tenen van mijn ex-vriend, vraag me niet waarom. Mannen zijn soms vreemd.”

HTML5 Icon

Hmm lekker

“Het meest opvallende waarmee ik ooit heb gemasturbeerd is een varkensgebraad dat ik in een condoom had gestopt. Ik was single, 20 jaar en ik had een ontzettend hoog libido. Ik was echter niet al te gek van dildo’s omdat sommige gewoon te hard waren en anderen weer veel te duur. Het varkensgebraad was voor mij de ideale oplossing. Toen ik was klaargekomen heb ik het gebraad weggesmeten en niet meer hergebruikt.”

Want groenten zijn gezond

“Toen ik nog bij mijn behoorlijk conservatieve ouders woonde was ik veel te bang om een seksspeeltje te kopen. Ik nam dan maar wortelen en wikkelde ze in een doorzichtige wikkelfolie. Hierna legde ik ze terug.”

HTML5 Icon

Alles was goed

“Ik masturbeerde echt met alles dat op een penis leek. Paraplu’s, stofzuigers, huishoudtoestellen, groenten, zaklampen, tandenborstels, enz.”

Lekker stevig

“Het gekste voorwerp bij mij was een grote, dikke metalen ketting. Wel wat koud, maar voor herhaling vatbaar.”

Meeeuuuh

“Misschien een beetje vreemd, maar ik heb ooit eens met een koeienbel gemasturbeerd. Ja, ik heb ze ook laten rinkelen.”

Genezen en masturberen

“Ik heb ooit gemasturbeerd met stukjes look. Het was in eerste instantie om een plasinfectie te genezen, maar het voelde ook best goed.”

Lekker gamen

“Ik heb ooit een poging gedaan om te masturberen met een controller. Ik liet hem trillen met een bepaalde scène in het spel Borderlands 2. Ik voelde niet veel, het was maar een dom idee achteraf bekeken.”

Toffe wieltjes

“Ik heb het nooit in mij gestopt, maar ik masturbeerde regelmatig met een rolschaats. Ik bewoog de wieltjes gewoon de hele tijd op en neer. Het voelde eigenlijk best goed en ik heb, nu ik erover nadenk, nooit meer orgasmes gehad zoals deze met de rolschaats.”

HTML5 Icon

Iets te warm

“Mijn huisgenoot had ooit eens het fantastisch plan om te masturberen met haar krullentang. Het apparaat was echter nog warm. Het was hierna dan ook een behoorlijk ongemakkelijke rit naar het ziekenhuis toen ze vroeg aan mij om haar te brengen.”

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Ik nodig je uit voor een privé-seksclub – http://getmeets.com
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!

Helen

Vrije sex vanavond ->> http://deutschswing.club
anonimiteit is gegarandeerd!

Mawove3234

Begin thuis met Google te werken. Het is de meest financiële beloning die ik ooit heb gedaan. Op vrijdag kreeg ik een prachtige Audi 5 na afgelopen maand $ 36259 te hebben verdiend. Ik begon eigenlijk vijf maanden / geleden en bracht vrijwel meteen $ 96 per uur binnen. bezoek deze site hier.

http://Erfolg90.com

wpDiscuz