Deze 10 hilarische / bizarre ‘seksweetjes’ moet je gelezen hebben

Weetjes voor binnen een maand op café

We zitten nu binnen dus veel kunnen we niet op café vertellen. Dit is natuurlijk wel de ideale opportuniteit om nu wat wijsheid op te doen om je vrienden binnen enkele weken te verbazen met je wijsheid. Wist jij bijvoorbeeld deze bijzondere seksweetjes al?

1. Seks bij de paus

Er zijn al vier verschillende pausen overleden terwijl ze middenin een vrijpartijtje zaten. Dit terwijl de paus helemaal geen seks mag hebben…

2. Ons zaad is niet meer wat het was

Mannelijke testosteronlevels en sperma bedragen nog maar 25 % van wat ze een eeuw geleden waren. We schieten daardoor ook wat minder vaak raak als vroeger.

3. De zwaartekracht

De linker testikels hangen bij een man vaak lager dan de rechterkant. Even checken?

4. Pinguïns zijn hoeren

Vrouwelijke pinguïns doen vaak aan prostitutie. Onderzoekers observeerden hoe ze seks hadden met mannelijke pinguïns (die niet hun partner waren) in ruil voor steentjes die ze gebruikten om een nestje te bouwen.

5. Single mannen zijn alcholiekers

Mannelijke fruitvliegen die geen partner kunnen vinden, hebben een grotere kans dat ze naar alcohol grijpen dan fruitvliegen die makkelijk vrouwtjes aantrekken. Waar zouden ze de booze halen?

6. Naakt zijn we allemaal leugenaars

De kans is het grootst dat volwassenen liegen tegen iemand wanneer ze samen in bed liggen. Geloof dus niet zomaar wat hij/zij zegt wanneer jullie naakt zijn! De volgende keer dat je vriendin dus zegt dat ze het ongelofelijk vond tijdens het rampetampen, kan het perfect zijn dat ze gewoon staalhard ligt.

7. Homo’s zijn beter geschapen

Homoseksuele mannen hebben gemiddeld vaak een grotere penis dan hetero’s. Nu weten we vanwaar de uitdrukking ‘alle goede mannen zijn homo’ vandaan komt…

8. Vreemdgaan

Hoe groter de ballen, hoe groter de kans dat een man vreemdgaat. Groter is dus niet altijd beter dames (en heren).

9.Hoe slimmer, hoe ‘dirtier’

Hoogopgeleide blanke vrouwen hebben het vaakst anale seks, dus ook vaker dan homo’s.

10. Bedriegen in gedachten

Twee derde van zowel mannen als vrouwen hebben al eens gefantaseerd over iemand anders terwijl ze seks hadden met hun partner. Vraag niet hoe we dit weten, maar er is wel degelijk onderzoek naar gebeurd…

Reacties

wpDiscuz