13 mensen onthullen de meest bizarre dingen die werden gezegd tegen hen tijdens de seks

Soms kan het er bizar aan toe gaan

Een beetje ‘dirty talk’ tussen de lakens wordt altijd wel geapprecieerd. Sommige mensen gaan echter iets te ver waardoor de sfeer compleet verpest is. Op reddit vertelde honderden gebruikers over hun gekste ervaringen in de slaapkamer, wij hebben er de 10 meest bizarre uitgekozen. Duidelijk niet iedereen heeft kaas gegeten van hoe je sexy gesprekken aanknoopt gedurende de seks.

1. (De camera) “Mijn vader heeft een camera op het plafond hangen, ik denk niet dat hij nu aanstaat en aan het kijken is. Al moet ik eerlijk zijn dat ik ook niet zeker ben.”

2. (Auwch) “Je weet toch dat jij niet de grootste hebt van alle mannen waar ik ooit seks mee gehad heb.”

HTML5 Icon

3.(De alleskomer) “Ik heb geen idee of ik ga klaarkomen of eigenijk gewoon moet plassen, maar er gaat duidelijk iets gebeuren.”

4. (Waterman) “Waar mag ik mijn water doen?” Hij stelde de vraag drie keer met een geile stem en dan pas had ik door dat hij eigenlijk ging klaarkomen en het zo bizar verwoordde.

5. (Het huwelijk) “Ik moet iets zeggen, ik ben eigenlijk vorige week net getrouwd.”

6. (De vader) “Neuk me papa, stop alsjeblieft niet papa (dit was bij de eerste date en ik was jonger dan haar).”

HTML5 Icon

7. (de lesbische) “Dit is dus waarom ik veel liever seks heb met vrouwen. Een penis doet gewoon pijn.” (Ik was amper begonnen met een one night stand)

8. (De abortus) “Kom gewoon in mij klaar, ik neem wel een abortus (dit zei ze met een ontzettend geile stem).

9. (De penis) “Ik vind je penis echt leuk, hij ziet er eigenlijk zelfs ontzettend grappig uit.”

10. (Een stap te ver) “Eerst zei ze ‘wow dat is zo heerlijk diep”, de volgende zin dat ze echter zei was een stapje te ver: ‘ik kan niet wachten om kinderen van jou te hebben’. Dit was bij de tweede keer dat we seks hadden.”

HTML5 Icon

11. (De robot) “Je neukt zoals een robot.” Ik keek toen heel bizar waarop ze antwoordde: “Ik bedoel dat je neukt zoals een machine, ja een echt sexy machine.”

12. (Jezus) “Seks met jou is net alsof ik seks heb met Jezus Christus.”

13. (Niet zo aanlokkelijk) “Je mag het in mijn kont stoppen indien je wil. Ik vind dat eigenlijk echt niet leuk, maar mijn ex genoot er altijd van.”

HTML5 Icon

Reacties

wpDiscuz