3 ‘saunaclubs’ vlak over de grens met net dat tikkeltje meer…

Er is alvast een sauna, bier en heel wat eten, maar wat doen al die vrouwen daar?

Noem het een Gentleman’s Club, een bordeel of een saunaclub, vaak zijn het synoniemen voor ‘er kan stevig van jetje gegeven worden’. In het niet zo verre Duitsland heb je blijkbaar heel wat etablissementen die echt de moeite zijn voor liefhebbers. Noteer ze, Google ze of speel ze door aan een vriend. Wij staan echter niet in voor de gevolgen: echtelijk, noch financieel.

Saunaclub Six Sense

Hoewel deze club eigenlijk nog net in Nederland ligt, willen we dit voor één keer door de vingers zien. De Duitse grens ligt werkelijk op een boogscheut. In Lemiers kan je terecht voor een warme douche, gevolgd door een verkwikkende sauna en zwembeurt. Vervolgens duik je in de bar, waar je flutbier drinkt dat in de inkomprijs is inbegrepen en nuttig je op de bovenste verdieping een overheerlijke schnitzel. Volledig facultatief neem je één van de overwegend Roemeense dames mee naar boven, waar je toch mag rekenen op een eurotje of 50, cash af te rekenen bij de dame in kwestie. Valt de schnitzel zwaar op de maag dan kan je ook heerlijk relax zowat alle voetbalmatchen ter wereld op groot scherm zien. Lekker makkelijk als je thuis net verkondigd hebt dat je een partijtje voetbal gaat kijken!

GoldenTime SaunaClub

Dit zou een echte legende in het wereldje zijn en een absolute aanrader! Steek in het Nederlandse Velo de grens over en je belandt er in een vrouwenparadijs van 12.000 m2. Hopelijk verstoppen ze zich er niet, want dan ben je een ganse middag aan het zoeken. Een grote barbecue, een vijver, palmen en zelfs een volledig uitgeruste bioscoop, je moet hier zelfs niet vogelen om er gelukkig van te worden. Voor 60 euro heb je eten, drinken, gratis wifi en kom je nog proper thuis ook. Al de rest valt blijkbaar ook weer persoonlijk af te rekenen, handje contantje. We laten het aan jullie over of je incheckt of niet, maar zo haal je wel alles uit je gratis wifi!

SaunaClub Planet Eden

De tuin van Eden die was ons bekend, maar door de vele verhalen van aanwezige mannen en op het internet, zijn we nu meer benieuwd naar de goddelijke vruchten van Planet Eden. Ook hier mag je echt een enorm terrein verwachten, terwijl alle dames zich bizar genoeg toch rond de bar bewegen. Struin door de wellness, nuttig een braadworst en kies een dame naar keuze uit.

Voor de heren die gaan nog een kleine tip: het wordt blijkbaar matig geapprecieerd als je de dames in kwestie vraagt of ze hun job graag doen en of de ouders het weten. We geven het maar mee!

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Moonske

Ying Yang in Roermond is het zelfde hoor

wpDiscuz