4 ‘saunaclubs’ vlak over de grens met net dat tikkeltje meer…

Er is alvast een sauna, bier en heel wat eten, maar wat doen al die vrouwen daar?

Noem het een Gentleman’s Club, een bordeel of een saunaclub, vaak zijn het synoniemen voor ‘er kan stevig van jetje gegeven worden’. In het niet zo verre Nederland en Duitsland heb je blijkbaar heel wat etablissementen die echt de moeite zijn voor liefhebbers. Noteer ze, Google ze of speel ze door aan een vriend. Wij staan echter niet in voor de gevolgen: echtelijk, noch financieel.

Saunaclub Six Sense

De zogenaamde Six Sense ligt in Nederland. In Lemiers kan je terecht voor een warme douche, gevolgd door een verkwikkende sauna en zwembeurt. Vervolgens duik je in de bar, waar je flutbier drinkt dat in de inkomprijs is inbegrepen en nuttig je op de bovenste verdieping een overheerlijke schnitzel. Volledig facultatief neem je één van de overwegend Roemeense dames mee naar boven, waar je toch mag rekenen op een eurotje of 50, cash af te rekenen bij de dame in kwestie. Valt de schnitzel zwaar op de maag dan kan je ook heerlijk relax zowat alle voetbalmatchen ter wereld op groot scherm zien. Lekker makkelijk als je thuis net verkondigd hebt dat je een partijtje voetbal gaat kijken!

GoldenTime SaunaClub

Dit zou een echte legende in het wereldje zijn en een absolute aanrader! Steek in het Nederlandse Velo de grens over naar Duitsland en je belandt er in een vrouwenparadijs van 12.000 m2. Hopelijk verstoppen ze zich er niet, want dan ben je een ganse middag aan het zoeken. Een grote barbecue, een vijver, palmen en zelfs een volledig uitgeruste bioscoop, je moet hier zelfs niet vogelen om er gelukkig van te worden. Voor 60 euro heb je eten, drinken, gratis wifi en kom je nog proper thuis ook. Al de rest valt blijkbaar ook weer persoonlijk af te rekenen, handje contantje. We laten het aan jullie over of je incheckt of niet, maar zo haal je wel alles uit je gratis wifi!

Saunaclub Ying Yang

De Saunaclub Ying Yang in het Nederlandse Roermond is blijkbaar echt de ‘place to be’ wanneer het aankomt op de betere ‘Gentleman’s clubs’. Tot 22u00 kan je in het geweldige restaurant uitgebreid eten. Voor zo’n 65 euro zal je buikje gelukkig zijn met drank en eten a volonté. Naast de open ruimte en de zwembaden kan je ook tot rust komen in de ‘Men’s lounge’ voor moest al het vrouwelijk schoon je even iets te veel aan het worden zijn.

Ying Yang is blijkbaar momenteel wel gesloten door een besluit van de burgemeester, maar de uitbating doet er alles aan om dit aan te vechten en de deuren weer te openen.

SaunaClub Venus

Iets verder, maar op zo’n anderhalf uur rijden van de Belgische grens kan je een bezoekje brengen aan Saunaclub Venus in het kleine stadje Hamminkeln. Geen absurd grote club, maar wel blijkbaar heel gezellig om te vertoeven. Pluspuntje is dat de dames steeds extra lief zijn en de heren meestal heel gelukkig naar buiten gaan.

Voor de heren die gaan nog een kleine tip: het wordt blijkbaar matig geapprecieerd als je de dames in kwestie vraagt of ze hun job graag doen en of de ouders het weten. We geven het maar mee!

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
rob

Gemis; dat maar bij 1 de entreeprijs gemeld wordt, waar Eden zich bevindt,en hoeveel dames er gemiddeld aanwezig zijn. en wat bedoelt Moonske met ‘hezelfde’ net voordat de boel dicht gaat?

rob

Wat betekent FKK hier, dat je de hele dag in je blootje loopt?

Patrick

Club Diana in Zundert vergeten?

roth

Een kenner

Wil jе hete lovеnde gesргeккеn voеren?
Je bent оp de goedе manier!

http://chogoon.com/srt/u7dlv

Тоp гоndbоrstige meisjes аllееn оp deze sitе!
Vоlg dе linк en jе zult er gееn spijt vаn kгijgеn!
—-
http://kisstok.com

wpDiscuz