3 standjes die je zeker moet proberen als je een dominante partner hebt

Gehoorzaam!

Dominant zijn in bed betekent… alles wat jij wil dat het betekent! Als je een partner hebt die graag de touwtjes (misschien letterlijk) stevig in handen heeft, dan moet je zeker de volgende drie ‘standjes’ eens proberen.

The Dom-Ish

Als ze de controle wil hebben, maar niet direct in de ‘meesteres modus’ wil gaan, dan kan ze proberen om de actie te dirigeren. “Kus mijn nek!”, “Ik wil je mond op mijn…!”, “Durf niet te stoppen!”, enzovoort. Omdat je een goede partner wil zijn, wil je weten hoe je haar het best kunt plezieren. Dit is eigenlijk een master class!

The Sit. Down.

Hier zit jij geblinddoekt op een stoel of bed. Ze kan je kleren heel langzaam uitdoen, terwijl ze fluistert wat ze allemaal met je gaat doen. Dan laat ze toe dat je zelf, heel langzaam, een aantal dingen doet: aan haar tepels voelen, je hand tussen haar benen laten glijden om te voelen hoe nat ze is,… Uiteindelijk gaat ze op je schoot zitten zodat je haar kan penetreren, of laat ze je ‘afzien’ door zichzelf te masturberen tot een orgasme.

The Remote Controle Lover

Hierbij geeft ze je eigenlijk bevelen als een echte ‘bad ass’! Ze kan je bevelen om voorover te buigen en haar oraal te bevredigen, ze kan je hoofd brutaal tussen haar benen duwen, ze kan doen wat ze maar wil. Als ze dat wil, kan ze je haar voeten laten masseren en kussen, je zelfs laten masturberen voor haar. Ze laat je smeken, smeken om haar te mogen ‘bevredigen’.

(Bron: MensHealth)

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emmа24

Ik nodig je uit voor een privé-seksclub – http://www.lady4.fun
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!

Sharina Mk

Begin nu met het verdienen van extra $ 15.000 tot $ 18.000 per maand door eenvoudig thuiswerk in deeltijd te doen. Vorige maand kreeg ik mijn 3e salaris van $ 17652 door deze baan slechts 3 uur per dag online te geven op mijn mobiel. Makkelijk werk te doen en hieruit te verdienen zijn gewoon geweldig. Iedereen kan dit nu vandaag krijgen en extra geld verdienen door de details hier te volgen ……..

http://Webpay9.com/

uratge

http://okcupid.red – slim project voor volwassenen om een sekspartner te vinden

My name is Stella, I am 18 years old.
I like to masturbate and do intimate pictures. It gives me pleasure ..
I am a little ashamed of my anal 😠 Who can appreciate? I think you will be very surprised. http://bit.ly/SeeexDating

wpDiscuz