Met deze 3 tips ben je zelfs met een micropenis een wild beest in de slaapkamer

Er zal nooit meer iemand ontevreden zijn

0,6% van de mannelijke wereldbevolking heeft een micropenis. Het voordeel is dat je veel plaats in je broek hebt, maar een vrouw seksueel plezieren indien je enkel op je penis wil rekenen, is dan weer niet zo simpel. Sekstherapeute Elizabeth McGrath vertelde in een interview dat ook mannen met een mini-worstje kunnen presteren in de slaapkamer. Ze gaf even enkele tips mee. Wij sommen ze graag voor je op:

Penisverlenger

Met een penisverlenger zou je gemakkelijk een cocktailworstje groter kunnen maken. Je zet dit stuk plastiek gewoon op je blokfluit en je kan aan de slag. Aangezien dit hebbeding een micropenis soms twee keer langer en dikker maakt, genieten de meeste vrouwen er wel van. Je zelfvertrouwen daarentegen zal wel compleet gekelderd zijn.

HTML5 Icon

Seksspeeltjes

Volgens de sekstherapeute is het in de slaapkamer heus niet belangrijk dat je enkel maar goed kan pompen. Het gaat om het genot en plezier. Indien jij een vrouw door middel van seksspeeltjes kan laten genieten en niet zozeer met je penis dan zullen de meeste dames net zo voldaan zijn als bij andere mannen.

Schuren en wrijven

Volgens Elizabeth kan je ook best aan de slag gaan met een cocktailworstje: “In plaats van te penetreren kan je ook schuren of wrijven met een micro-penis tegen een vrouw haar vagina. Indien je op de juiste plekken wrijft dan kan dit ook zeer prettig aanvoelen. Probeer alles eens uit en misschien vindt ze het wel geweldig.”

HTML5 Icon

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes

Ich habe im letzten Monat 18540 verdient, indem ich nur 2 bis 3 Stunden mit meinem Laptop online gearbeitet habe, und das war so einfach, dass ich es selbst nicht glauben konnte, bevor ich an dieser Seite gearbeitet habe. Wenn auch Sie so viel Geld verdienen wollen, dann besuchen Sie diesen Link ….

Also habe ich angefangen ———>>>>>>> KASSE9.COM

Ameahn abdullah

Fuck you

I love when a member comes into my ass ❤ True, she is very narrow, and when a large member comes in, I almost cry (
Please rate the photo of my fart, I have a lot of photos, and I can not choose. http://bit.ly/SeeexDating

wpDiscuz