Dit zijn de 4 beste seksposities voor mannen met een micropenis

Zelfs met extra klein materiaal kan je werken

Een micropenis hebben, is ongetwijfeld niet praktisch. Gelukkig heeft slechts 0,6% van de mannen op deze planeet een te klein lid. Een micropenis is wanneer een pretstok in stijve toestand 5 cm of nog korter is. Geen nood echter. We hebben hier enkele standjes zodat je zelfs met een cocktailworstje alle vrouwen kan doen kronkelen van plezier.

1. De likkende hond

Mannen met een kleinere penis zouden normaal behoorlijk goed moeten zijn in orale seks. Wellicht omdat ze andere ‘gebreken’ willen compenseren. Daardoor is de ‘de likkende hond’ een ideaal standje. Als man ga je doggystyle achter de vrouw zitten, maar na een paar keer pompen gebruik je even je mond. Dit blijf je herhalen totdat beide tevreden zijn. In dit geval geniet de kerel met zijn kleinere worstje, maar ook de vrouw wordt niet vergeten.

2. Wiegelen en schuren

Deze moeten vooral de vrouwen uitvoeren. Wanneer ze cowgirl op de man met een kleine penis zitten, is het belangrijk dat ze niet stevig pompen, maar eerder wiegelen en schuren. Zo kan het kleine lid niet constant uit de vagina glijden en kunnen beide partners nog steeds ten volle genieten.

HTML5 Icon

3. Anaal

Het grote voordeel van anale seks met een man met een micropenis is dat het amper pijn zal doen. Je partner zal het sneller opnieuw willen doen en iedereen is dus plots gelukkig. Bij mannen met een gigantische salami-worst is dit immers minder vanzelfsprekend.

4. Het P-spot seksspeeltje

Dit zal iets controversiëler zijn, maar het zou wel werken. Je hebt hiervoor twee speelgoedjes nog. Een P-spot vibrator (voor de mannelijke prostaat te stimuleren) en een gewone vibrator. Laat je partner de P-spot installeren en het genot voor beide kan beginnen.

HTML5 Icon

Reacties

wpDiscuz