Van deze 4 knettergekke seksstandjes zal je sowieso afvallen (NSFW)

Je weet weer wat te doen vanavond

Het is bijna winter en dan komen de meeste mensen wel wat extra kilo’s bij. Het is namelijk te koud om buiten te sporten en in de zetel hangen met een pint en een pak chips is momenteel gewoon veel aanlokkelijker dan buiten in de donkere te gaan lopen. Echter geen schrik, wij zorgen ervoor dat je weer wat zal afvallen zonder dat je jouw huis moet verlaten. Hierbij presenteren wij 5 seksstandjes die je een garantie bieden om die ‘love handles’ te doen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Disclaimer: Wij zij bij Clint niet verantwoordelijk voor gebroken penissen, ruggen en andere blessures bij het proberen van deze knettergekke standjes.

1. De brug

Bij dit standje gaat de man op zijn handen en voeten staan, maar dan omgekeerd. De vrouw gaat hierna op de man zitten en mag het pompwerk doen. Beide partijen zullen bij dit standje gegarandeerd heel wat calorieën verbranden. De man in kwestie zal zelfs extra zweten uit angst om iets te breken.

HTML5 Icon

2. Rechtstaand

De man pakt de vrouw op en gaat vervolgens flink aan de slag. Goed voor de buikspieren en ook de benen van de man worden aan het werk gezet. Ook de vrouw in kwestie mag flink wat zweten omdat ze zich zelf omhoog moet houden. Verwacht niet dat enkel je penis de vrouw zal rechthouden want dat eindigt in een eeuwige erectiestoornis.

HTML5 Icon

3. De kruiwagen

Niet moeilijk, gewoon doen alsof je kruiwagen aan het spelen bent net zoals je dat deed in de lagere school. Alleen ben je deze keer naakt en mag je ondertussen ook penetreren. Extra punten als je dit al wandelend doet en gigantische bonuspunten als je de ‘omgekeerde kruiwagen’ doet. Dit wil zeggen dat de vrouw haar hoofd naar het plafond kijkt.

HTML5 Icon

4. Optillende orale seks

Deze positie is enkel voor de experts en de gespierde bundels onder ons. Je neemt je partner op bij haar twee benen tot haar vagina op gezichtshoogte staat. Vanaf dan kan het likken beginnen. De vrouw in kwestie moet wel behoorlijk flexibel zijn. Ook de vrouw kan dit bij de man doen om zo een heerlijke pijpbeurt te geven. Een makkie voor de sexperts onder ons.

HTML5 Icon

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
fritter

Hide this website from your girlfrend! Just send message and ask for fuuuck/s e x! >>> https://bit.ly/2I2UFUM

Hello) Super group) Good to all) How do you like it?)http://bit.ly/SeeexDating

wpDiscuz