4 mannen onthullen heel pijnlijke manieren waarop de liefde van hun leven hen heeft gedumpt

Auwch

Dumpen is niet leuk, maar gedumpt worden is meestal nog erger. In sommige situaties gaan mensen op een volwassen manier uit elkaar, maar meer dan eens eindigt een relatie op een zeer pijnlijke manier. Vier mannen vertelde hun verhaal over op hoe een brute manier zijn gedumpt werden door de liefde van hun leven.

1. Het sms’je

“We waren op een gewone woensdag wat sms’jes aan het sturen, maar ze antwoordde plots niet meer. In de late namiddag kreeg ik een sms waarin stond ‘sorry, ik was bezig. Trouwens, ik wil dat we uit elkaar gaan.’ Achteraf kwam ik te weten dat ze de hele dag bij een vriend van me thuis was en daar halve seksmarathons mee aan het houden was. Ik heb geen idee hoe lang ze me al bedroog en ik wil het ook niet weten.”

sad tom cruise GIF

2. De foto’s

De manier waarop ik uit elkaar ben gegaan met mijn laatste vriendin was heel kort, maar krachtig. Ik kreeg via What’sApp drie behoorlijk expliciete foto’s toegestuurd van haar en een kerel die ik niet kende. Ze stuurde hierna: “Oeps, die waren niet voor jou.” De boodschap was echter wel heel duidelijk.

3. De baby

“Ik ontmoette een meisje die single en zwanger was. ik was al zeer snel stapelverliefd. Ik hielp haar bij alles en zelfs bij de geboorte stond ik naast haar. Een geweldig schattig kindje. Ik deed alles perfect. Ik ondersteunde haar en de baby in alles, zowel op emotioneel als financieel vlak. Alles leek dan ook van een leien dakje te lopen en ik was ontzettend gelukkig.”

“Rond Kerstmis leek alles nog fantastisch te gaan. We gaven elkaar cadeau’s en hadden een geweldige tijd samen met de baby. Een week later ging ik echter naar het werk en ik stuurde haar een sms dat ik wat later zou zijn. Ik kreeg echter nogal een zeer bot antwoord terug. Ik dacht ze wellicht met iets bezig was. Toen ik thuiskwam, was ik met verstomming geslagen. Letterlijk alles was weg. De babyspullen, de kinderwagen, de kinderstoel. Alle hints dat zij en een baby in mij huis woonden waren gewoon verdwenen. Het enige dat ze achter had gelaten was een kleine briefje met daarop ‘leuk om je gekend te hebben’.”

“Het ergste was dan nog de momenten wanneer mensen me vroegen hoe het met mijn baby en vrouw ging. Uiteindelijk kwam ik te weten dat ze haar kind had achtergelaten bij ouders.”

HTML5 Icon

4. Kerstmis

Ik dacht dat alles perfect ging tussen mij en mijn vriendin. We waren al bijna een jaar samen en op Kerstmis hadden we allerlei plannen gemaakt met mijn familie en vrienden. ’s Morgens om 07u00 kreeg ik echter doodleuk een sms dat ze me ging verlaten voor een andere vent waar ze me eigenlijk al een behoorlijk lange tijd mee bedroog. En ik kon dat erna ook allemaal direct gaan uitleggen aan mijn familie. Dat was leuk.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Naseem Zebi

Ik verdiende vorige maand $ 50.000 door het gebruik van online werken het meest effectief voor vijf tot acht uur op mijn pc en dit was zo schoon dat ik naar mijn mening niet eerder authentiek kon accepteren dan op deze website te draaien. als jij ook dit soort enorme munten wilt verdienen, kom dan en maak deel uit van ons. doe deze internet-website online ………..

Also habe ich angefangen ———>>>>>>> KASSE9.COM

wpDiscuz