Dit zijn 4 tekenen dat je partner een egoïst(e) is in bed

Denk ook aan de ander…

Er zijn een heleboel tips over hoe je het meeste uit je seksleven kunt halen. Je krijgt vaak te horen dat je vooral moet communiceren. Zelfs dat je een beetje egoïstisch moet zijn, maar wat als dat te ver gaat? Hieronder een aantal tekenen waaraan je kunt zien dat je partner té egoïstisch is in bed…

(lees verder onder de foto)

Jaagt je partner zich door het voorspel?

Het voorspel is een van de belangrijkste onderdelen van seks, en helaas zien sommige koppels het over het hoofd ten gunste van het orgasme. Maar de ‘warming-up’ is net zo leuk als de ‘afwerking’, en veel mensen hebben het nodig om een succesvolle seksuele ervaring te hebben.

Er kunnen redenen zijn waarom je partner het voorspel overslaat die niets te maken hebben met egoïsme. Misschien had hij/zij een vorige partner die er geen zin in had, of misschien maakt hij/zij zich zorgen dat hij/zij het ganse ‘traject’ niet haalt. Maar als je partner het voorspel overslaat en direct naar de seks gaat, is er een kans dat hij of zij alles in het teken van zichzelf ziet.

Negeert je partner je plezier, of spot hij/zij ermee?

Als het onduidelijk is waarom je partner zich door het voorspel heen jaagt, dan is de volgende vraag die je jezelf moet stellen: Negeert hij/zij jouw plezier? Het overslaan van voorspel vanwege de angst voor prestaties is één ding. Maar het overslaan omdat ze echt niet geïnteresseerd zijn in jouw ervaring is een ander.
Als ze zich na een orgasme meteen omdraaien en gaan slapen, dan is de kans groot dat ze niet geïnteresseerd zijn in jouw ‘tevredenheid’. Aandringen op seks, nadat je zelf al aangaf dat je niet in de stemming bent, is ook zo’n indicator.
(lees verder onder de foto)
Schept je partner tegen jullie vrienden op over jullie seksleven? 
Sommige mensen vinden het niet erg als hun partners intieme details van hun seksleven delen met hun vrienden, maar anderen vinden het een enorme schending van de privacy. Als je in het laatste kamp zit – en je partner doet het toch – is het een goede indicator van egoïsme.  Hij/zij vertelt jullie vrienden intieme details over je seksleven, zonder rekening te houden met hoe jij je voelt.

Gebruikt je partner jouw orgasme als een trofee?

Het is over het algemeen een goede zaak als je partner wil dat je een orgasme krijgt – maar vraag jezelf af wie je orgasme nu echt een plezier doet? Als je orgasme wordt gebruikt als maatstaf voor het persoonlijke succes van je partner, dan is er een probleem. Een teken aan de wand kan bijvoorbeeld zijn dat je partner extreem overstuur raakt wanneer je geen orgasme krijgt.

(Bron: menshealth.com)

 

 

 

 

Reacties

wpDiscuz