Deze 4 walgelijke seksverhalen hou je gewoon echt niet voor mogelijk

Dit wil je niet geloven

Wanneer je op het populaire forum Reddit rondkijkt, zie je steeds heel wat opvallende verhalen verschijnen. Zo vertelde enkele gebruikers enige tijd geleden hun meest walgelijke seksverhalen. Ze zweren allemaal dat deze waar zijn. Sommige zijn echter zo erg dat je hoopt dat ze dit gewoon verzonnen hebben.

Verse kaas

“Enkele jaren geleden had ik een meisje mee naar mijn appartement genomen terwijl we de hele avond stevig waren gaan drinken. We waren echter te stomdronken om nog iets te presteren en vielen als een blok in slaap op mijn bed.”

“De volgende ochtend toen ik wakker werd, ging het er echter wel heet aan toe. We begonnen wat te kussen en friemelen en ik besloot om af te dalen tussen haar benen. Ik laat een vrouw immers altijd ontzettend graag al beffend klaarkomen. Wanneer ik haar string echter uitdoe, krijg ik de meest harige bos in mijn leven te zien. Het is niet alleen ontzettend harig, maar het zag er ook heel warrig uit. Het leek wel de baard van een zwerver.”

“Iets minder enthousiast dan eerst, besloot ik toch om aan mijn zware taak te beginnen. De smaak van haar vagina was echter ronduit verschrikkelijk. Ik kreeg een ontzettend bittere smaak in mijn mond en ik was al snel heel wat schaamharen aan het eten. Ik kwam dan op het geniale plan om haar lippen iets meer open te trekken zodat ik beter bij haar clitoris kon.”

Wanneer ik echter haar edelen delen voor mijn ogen zag, begon ik half te kokhalzen. Haar vagina zowel langs binnen als langs buiten was namelijk bedekt met meerdere bultjes die de kleur hadden van oude kaas. Volgens mij was er gewoon een schimmel aan het groeien.”

“Het hoeft niet te verbazen dat ik onmiddellijk ben gestopt omdat ik anders gegarandeerd zou kotsen. Ik mompelde dat ik hoofdpijn had en ben dan vervolgens meer dan tien minuten mijn tanden gaan poetsen.”

Dubbele facial

“Ik had seks met mijn vriend en toen hij moest klaarkomen ging hij rechtstaan om op mijn gezicht te spuiten. Ik had dat echter totaal niet verwacht en ik weet niet hoe ik erin slaagde, maar ik snoof een deel van zijn sperma op. Het ergste van alles was dat ik hierna onmiddellijk moest niezen en vervolgens zijn eigen zaad terug in gezicht niesde”

“Wellicht walgelijker voor hem dan mezelf”

Poesjessap

“Enkele jaren geleden hadden mijn ex en ik anale seks in een ontzettend donkere kamer. Ik begon plots een wel heel sterke strontgeur te ruiken en besloot om de lichten aan te doen. Wat ik dan zag was pure horror. Heel mijn penis hong vol met donkerbruine diarree en het was zelfs aan het lopen over onze benen.”

“We zijn dan snel gaan douchen om alles af te spoelen. Met een halve glimlach zei ik in de douche tegen haar: ‘Dat was behoorlijk vuil’. Waarop zij vervolgens antwoordde: ‘Ik dacht eerlijkheidshalve dat het in eerste instantie gewoon vocht was van mijn poesje. Dus ik heb me de hele tijd liggen vingeren met dat ‘sap’ en uitgesmeerd in mijn vagina’.”

“Het hoeft niet te verrassen dat ik sinds die dag nooit meer anale seks wou”

De onaangename verrassing

“Ik was in een dancing en ik ontmoette daar een geweldige vrouw. Ze had gigantische ‘fuck me’ botten aan en lederen jurk. Ik denk dat het een Gothic-meisje was. Ze was helemaal zwart met uitzondering van haar huid. Op de dansvloer begonnen we uiteindelijk zeer seksueel te dansen. Ze likte aan het puntje van mijn neus en vroeg of ik zin had om naar haar thuis te gaan voor wat plezier te hebben. Ik antwoordde natuurlijk positief!”

“Ze woonde op slechts vijf minuten van de dancing. Toen we haar appartement binnengingen en vervolgens haar slaapkamer merkte ik dat haar bed in plastiek was omhuld. Dat vond ik op die moment behoorlijk vreemd, maar ik stond er niet echt bij stil. Ze vroeg toen aan mij of ik van kinky dingen hield. Ik antwoordde, ‘natuurlijk, wie vindt dat nu niet leuk?’ Hierna kleden we elkaar uit en zei ze tegen me om op mijn rug op het bed te gaan liggen. Hierna gaf ze me een wonderbaarlijke pijpbeurt, ze was echt geweldig. Ze vroeg wel om een waarschuwing te geven als ik ging klaarkomen, ik dacht gewoon omdat ze de smaak van zaad niet fijn vond.”

“Wanneer ik bijna ging komen, tikte ik even op haar schouder om haar te waarschuwen. Ze hief haar hoofd vervolgens op en begon te lachen. Wat hierna gebeurde, ging zo snel en ik kan het nog steeds niet goed bevatten. Ze nam iets onder haar bed uit, wat uiteindelijk een grote dildo bleek te zijn en ramde deze vervolgens in mijn anus (terwijl ik dus aan het klaarkomen was). Dit was echter nog niet het ergste. Dit geloof je niet, maar het is echt waar. Ze ging toen ik net klaar was gekomen met de dildo nog in mijn kont vervolgens in hurkpositie zitten om te kakken op het bed en smeerde de uitwerpselen vervolgens over zichzelf uit.”

“Ik was zo in shock dat ik haar van mij afduwde en zo snel mogelijk naar buiten liep terwijl ik volledig naakt was. De politie pakte mij enkele minuten later op en ik vertelde hen dat ik geen kleren had door een grap van mijn vrienden. Tot op de dag van vandaag spookt dit moment nog door mijn hoofd.”

Reacties

wpDiscuz