5 echt keiharde feiten over anale seks

Vijf dingen die je echt moet weten voor je aan anale seks begint

Iedereen heeft al wel eens gedacht aan anale seks. Iets minder dan 50% van de volwassen Vlamingen zou zich er ook al aan hebben gewaagd. Wil jij met je partner of een willekeurige scharrel ook een poging wagen? Hou dan rekening met de onderstaande vijf keiharde feiten

1. Ze zal achteraf pijn hebben

Vergeet wat je in pornofilms zag. Je kan niet als een gek beginnen pompen wanneer je een vrouw langs de achterkant binnengaat. Zelfs wanneer je het heel traag doet en met heel veel glijmiddel zal ze tijdens en na wellicht iets van pijn hebben.

2. Het zal niet altijd heel proper zijn

Maak je zelf geen illusies: indien je jouw penis stopt in een gat dat eigenlijk dient om menselijk afval weg te spoelen dan kan je moeilijk verwachten dat het naar rozenblaadjes zal ruiken en alles perfect proper zal zijn. Het is geen slecht idee om aan de vrouw in kwestie te vragen om alles eerst extra proper te maken, maar zelfs dan is de kans nog klein dat het allemaal perfect netjes zal zijn.

 

3. Ze kan zwanger worden

Herinneren jullie nog het artikel op Clint waarin stond dat er een vrouw zwanger was geworden na anale seks? Ze was zeker niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn. Na de anale daad kan er namelijk iets van zaad in de vagina lekken. Hoewel de kans klein is dat ze na anale seks zwanger wordt, is ze verre van onbestaande. Een condoom gebruiken is dus nooit een slecht idee

4. Je hebt glijmiddel nodig, heel veel glijmiddel

Maakt niet uit wat jij of je partner denkt. Anale seks zonder glijmiddel is niet alleen totaal niet fijn, maar ook de enige manier waarop je anale seks kan hebben. Laten we het zo vergelijken: zou jij een waterglijbaan afgaan zonder water?

5. Ga na anale seks niet onmiddellijk terug voor vaginale seks

In het heetst van de strijd kan je na flink wat anaal te pompen wellicht zin hebben om terug langs de voorkant naar binnen te gaan. Doe dit echter niet zonder alles eerst terug proper maken. Onmiddellijk van anale naar vaginale seks gaan is vragen voor infecties, soa’s en ongewenste bacteriën.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Legendary Carlos

Punt 3 wist iedereen al; waar komen anders politici en advocaten vandaan?

ikke

Via puntje 5 steekt de e.colibacterie de zaadcel voorbij in de race naar het eitje… en zo worden Clint-journalisten verwekt.

wpDiscuz