Deze 5 eigenschappen bij mannen zorgen ervoor dat vrouwen veel sneller klaarkomen

Hoeveel scoor jij er op 5?

De universiteit van het Amerikaanse Albany heeft onderzoek gedaan naar orgasmes bij heteroseksuele vrouwen. Ze wilden vooral weten wat ervoor zorgt dat vrouwen sneller klaarkomen hun orgasmes intenser beleven. Dit is blijkbaar door heel wat verschillende zaken.

Honderden vrouwen werden ondervraagd gedurende dit onderzoek en dit leverde heel wat opvallende resultaten op. Zo zouden vrouwen sneller opgewonden zijn en komen ze sneller klaar indien de man een hoog inkomen heeft, veel zelfvertrouwen bezit en zelfs indien hij een leuke familie heeft. Een goede relatie met de schoonmoeder is dus belangrijk voor de prestaties in de slaapkamer.

HTML5 Icon

Niet zo verrassend speelt ook fysieke aantrekkingskracht een grote rol, maar vooral één specifieke fysieke eigenschap zou een grote impact bij sommige dames hebben. Zo zouden vrouwen veel sneller klaarkomen wanneer ze seks hebben met mannen met brede schouders. Onbewust zouden dames dit onweerstaanbaar vinden omdat dit aangeeft dat de man in kwestie een hoog testosterongehalte heeft.

Smalle mannen hoeven ook nog niet compleet te wanhopen. Zo zouden grappige kerels het vrouwelijke geslacht eerder een orgasme geven dan droogstoppels.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Alex Xoye

Ik verdiende een maand geleden $ 18540 door slechts 2 tot 3 uur op mijn werkstation op internet te werken en dit was alles behalve moeilijk tot het punt dat ik zelf niet kon accepteren voordat ik een foto van deze webpagina maakte. In het geval dat u ook zo’n groot geld moet winnen, komt u op dat moment.

http://Kasse9.com

Emma

Wil je een meisje vinden voor een nacht? Welkom – https://getmeets.com

Meisje op zoek naar vergaderingen zonder verplichtingen – http://www.victoria19.sex4free.online

Een man ouder dan 25 zoeken voor anonieme seks!
Mijn foto en telefoon, zie de link in het profiel –> http://www.katiexgirl.deutschswing.club

Нet is tijd om een vаste vгiеndin te vinden.
Vееl аllееnstaаndе dаmеs waсhtеn hiеr – http://kisstok.com

wpDiscuz