Deze 5 seksspeeltjes zou elke man eigenlijk moeten proberen in zijn leven

Jawel, ook mannen gebruiken seksspeelgoed

We zitten nog weken thuis dus misschien is het wel eens tijd om iets nieuw te proberen. Over seksspeeltjes voor mannen wordt er vaak niet al te veel gepraat. Bijzonder want voor vrouwen heb je tegenwoordig al gigantische feestjes met tientallen vibrators en dildo’s. Een feestje waar 20 mannen bij elkaar zitten om naar een kunstvagina te kijken, zien we nog niet snel gebeuren. 68% van de mannen zou zelfs nog nooit een seksspeeltje hebben gebruikt.

Dat neemt niet weg dat er ook heel wat genotsspeelgoed voor mannen bestaat. Wij sommen de 5 meest populaire op. Sommige zou je volgens gebruikers zeker eens geprobeerd moeten hebben. Je weet niet wat je mist zo blijkt:

5. Vibrerende prostaat-masseerder 

Je kan wellicht al wel gokken voor wat dit ‘toestel’ dient. Je stopt zo’n masseerder er langs de achterkant in en door middel van vibraties zal deze je prostaat ‘melken’ Het zou een wonderbaarlijk gevoel geven. Al durven de meeste mannen zulke seksspeeltjes niet al te snel gebruiken.

4. Een levensechte sekspop

Levensechte sekspoppen worden elk jaar alsmaar populairder. Al zijn ze wel peperduur. Ondertussen zou tussen 1 en 2% van de mannen al eens seks gehad hebben met zo’n pop. Ze voelen blijkbaar ook behoorlijk echt aan zowel langs binnen als langs buiten. Sommige mannen zouden deze ‘real-life dolls’ al verkiezen boven een echte vrouw.

3. De opblaaspop

De ouderwetse opblaaspop bestaat al tientallen jaren en was één van de eerste seksspeeltjes ooit gemaakt voor mannen. Ook vandaag de dag wordt deze nog gebruikt als veel goedkoper alternatief voor de levensechte sekspop. 4% van de mannen zou ooit al eens seks gehad met een opblaaspop. Dat is dus 1 op 25 kerels die al eens flink geramd hebben met een stuk plastiek.

2. De stofzuiger

Eigenlijk ontzettend gevaarlijk en het is dus niet al te slim om een stofzuiger je fluit te laten afzuigen, maar het wordt toch nog zeer vaak gedaan. Maar liefst 5% van de mannen zou al eens ‘pijpbeurt’ hebben gekregen van een stofzuiger.

1. De fleshlight

Deze fleslight of ‘kunstvagina’ is zonder enige twijfel het meest populaire seksspeeltje voor mannen. Maar liefst 28% van de venten in de Westerse samenleving zou toegeven dat ze ooit al eens een kunstvagina hebben gebruikt. Deze fleshlights gaan bij sekswinkels dan ook als zoete broodjes over de toonbank.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Maria

Jong meisje op zoek naar een volwassen man voor intieme dates -> https://klurl.nl/?u=rml2nruj

Maria

Gratis seks met een getrouwde vrouw ->> https://shr.name/Z6sM3 (18+)

Anna Bell

Alleenstaand meisje 22 jaar oud op zoek naar een man voor snelle seks: https://u.to/glnSFw

Anna Bell

Alleenstaand meisje 22 jaar oud op zoek naar een man voor snelle seks: https://u.to/Hp6DFw (18+)

Top rondboгstigе kuiкеns аlleеn oр deze sitе!
Volg dе linк еn jе zult ег geen spijt vаn кгijgen!

http://chogoon.com/srt/u7dlv

Katie22

Uitnodiging vooг dе Sex Club – http://meet24h.com (21+)

wpDiscuz