5 sekstips waar je écht iets aan hebt

Goed opletten!

Jij weet exact wat zij lekker vindt, zij weet precies waar jij goed op gaat. Dat heeft zo z’n voordelen, maar kan af en toe zeker ook saai worden. Als het op seks aankomt, kun je je namelijk ook té comfortabel voelen. Door andere dingen te proberen, kun je de boel iets spannender en spontaner maken. En je hoeft echt geen extreme capriolen uit te halen of pikante speeltjes aan te schaffen om je seksleven een boost te geven. Test het eens uit met deze vijf tips!

Naspel

Klaar met het hoofdgerecht? Dan is er het dessert! Direct na de seks is het perfecte moment om door te gaan met wat voorspelfavorieten, aangezien je partner al goed opgewonden is en sommige aanrakingen als extra intens kan ervaren. Je zult bovendien sneller iets nieuws proberen dan wanneer je nog moet beginnen.

Vergeet glijmiddel niet

Volgens onderzoek door de Indiana University, waarvoor 2.500 vrouwen werden ondervraagd, ervaren vrouwen seks als aangenamer wanneer zij glijmiddel gebruiken dan wanneer ze gemeenschap hadden zonder. Verpest het moment niet en zorg dat je altijd een tube in of op je nachtkastje hebt liggen.

Herleef jullie heetste momenten

Grote kans dat jullie heel wat spannende momenten hebben beleefd in de jaren dat jullie bij elkaar zijn. Breng ze ter sprake en vertel haar gedetailleerd hoe jij die ervaren hebt. Het is al eens gelukt, dus waarom geen tweede keer?

Ice ice baby

Een paar doodgewone ijsblokjes kunnen de boel een stuk spannender maken. De kou stimuleert het gedeelte van je zenuwstelsel dat verantwoordelijk is voor opwinding, terwijl het tintelende gevoel je direct al je zorgen doet vergeten. Nu kun je helemaal opgaan in het moment.

Begin in de zetel

Ga terug in de tijd – naar je middelbare schoolperiode om precies te zijn. Begin elkaar op de bank te zoenen, ga half bovenop haar liggen en parkeer je knie tussen haar benen. Beweeg een beetje heen en weer tijdens het zoenen, zodat je haar clitoris tegelijkertijd een beetje kunt stimuleren.

(Bron: Men’s Health )

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Anna Bell

Alleenstaand meisje 22 jaar oud op zoek naar een man voor snelle seks: https://klurl.nl/?u=tfDiiA9T

Maria

Seks zonder verplichting in uw stad -> https://shr.name/RGXau

Emma

Het is tijd оm ееn vaste vriеndin te vindеn.
Vееl аlleenstaande damеs waсhtеn hiег –> https://u.to/XpnUFw

Emma

Het is tijd оm ееn vaste vriеndin te vindеn.
Vееl аlleenstaande damеs waсhtеn hiег –> https://u.to/Hp6DFw

Martha

Gratis seks met een getrouwde vrouw –> http://www.meet24h.com (18+)

Оntzagweккеndе kuiкens wасhten hieг оp je! – http://chogoon.com/srt/u7dlv

wpDiscuz