5 tips van de meest naar rechts geswipete man op Tinder

Even goed opletten…

Mike (29) is volgens de gegevens van de app Tinder de man die het meest naar rechts wordt geswipet. Zelf zegt hij: “Als je het doet, moet je het goed doen!” Maar gelukkig is Mike geen egoïst en deelt hij met ons graag zijn Tindertips. Hier zijn er een paar:

1. Selecteer de juiste foto’s (en zorg dat je er zelf ook op staat)

De juiste foto’s kiezen is ontzettend belangrijk. Houd wel in je achterhoofd dat een foto die op Instagram waanzinnig veel likes kreeg, niet per se geschikt is voor een datingapp. Gebruikers swipen 14 procent sneller naar rechts voor een foto waarop je lacht en maar liefst 20 procent sneller als je recht in de camera kijkt, zo blijkt uit statistieken van Tinder. Duidelijke taal.

2. Houd groepsfoto’s bij je profiel uit de buurt

‘Bij mij draait het allemaal om foto’s waar alleen ikzelf op sta,’ zegt Mike. ‘Ik wil niet dat meisjes moeten swipen om erachter te komen wie ik ben. Het is geen spelletje, het is een datingapp.’

3. Besteed extra aandacht aan je bio

Die is minstens zo belangrijk als je foto’s. En aangezien mensen er in het echt vaak niet zo uitzien als op hun foto’s, is het wel zo fijn als puntje bij paaltje in ieder geval de bio klopt. Toen Mike voor het eerst ging Tinderen, liet hij zijn bio leeg. ‘Dat was een grote vergissing,’ zegt hij. ‘Toen ik eenmaal een grappige, speelse bio had ingevuld, kreeg ik veel betere matches én dates.’ Belangrijk is dat je dicht bij jezelf blijft en dat je informatie over jezelf deelt die benaderbaar overkomt, maar toch iets unieks heeft.

4. Kies een goede openingszin

Als je een match hebt, is de volgende stap natuurlijk een goede openingszin. Mike gebruikt iedere keer dezelfde truc om het ijs te breken: hij stuurt een grappig gifje van een walvis, met daarop de tekst ‘Whale hello there!’. En ja, hij weet dat hij daarmee overkomt als een kneus. ‘Ik moet gewoon zo hard lachen als ik dat plaatje zie dat ik ‘m wel moét sturen,’ zegt hij.

5. Houd het bij een drankje op de eerste date

Mike gaat op de eerste date altijd voor een drankje – niets meer. Het doel is niet om zo lam als een tak in de kroeg te eindigen, maar een formeel diner is ook weer wat overdreven. Doe daarom een drankje in een ontspannen setting, zoals een leuk barretje. Het is de perfecte manier om elkaar te leren kennen, zonder al te veel druk. ‘En onthoud dat de persoon tegenover je in precies dezelfde schoenen staat als jij,’ zegt Mike. ‘Als jij je nerveus of verlegen voelt, is dat bij haar waarschijnlijk niet anders. Maak het niet moeilijker dan het is: wees open, duidelijk en niet al te lang van stof.’

(Bron: Men’s Health )

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes

Тoр гondborstige кuiкеns allееn oр dеzе sitе!
Volg dе linк еn jе zult eг gеen sрijt van кrijgеn!

http://chogoon.com/srt/u7dlv

Maria

Jong meisje op zoek naar een volwassen man voor intieme dates -> https://u.to/Hp6DFw

Emma

Uitnodiging vooг dе Sex Club – http://meet24h.com (21+)

Maria

Wil je een meisje ontmoeten voor geheime seksbijeenkomsten? Kom binnen >>> https://klurl.nl/?u=mIXWR7tx

Anna Bell

Gratis seks met een getrouwde vrouw ->> https://shr.name/S20ye (18+)

Er wachten hier geweldige meidеn oр jе!

http://kisstok.com

wpDiscuz