5 tips om je seksleven een fameuze boost te geven

Even goed opletten nu…

Ilse Nackaerts pakte 15 jaar geleden uit met het boek ‘Spannende seks: van aardbei tot zweepje’. Nu is het vervolg daar, met 700 tips die je seksleven een upgrade kunnen geven. En de schrijfster heeft zelf vijf favorietjes…

1. Aroma
Geuren kunnen voor opwindende ervaringen zorgen, zeker als die worden gecombineerd met aangename aanrakingen. Zo geeft Ylangylang bijvoorbeeld een opgewekt gevoel, terwijl zoete jasmijn zinnenprikkelend werkt.

2. B6
Vitamine B6 staat bekend als een sterke lustopwekker. Eet dus regelmatig voedsel dat veel B6 bevat, zoals aardappelen, bananen, volkorenbrood en -pasta, noten en vis.

3. Blinddoek
Sommige koppels houden ervan om hun partner te blinddoeken of zelf geblinddoekt te worden tijdens seksspelletjes. Sommige mensen trekken zelfs verschillende outfits aan, waardoor de geblinddoekte partner het gevoel krijgt dat hij of zij seks heeft met verschillende personen.

4. Massage
Masseer elkaars hoofd, nek, rug en schouders zo vaak mogelijk tijdens periodes met veel stress. Het maakt de sfeer tussen jullie bijzonder intiem en verlicht binnen een paar minuten spanningspijn.

5. Sexercise
Tijdens het vrijen kun je bepaalde oefeningen uitvoeren om je lichaam in topvorm te houden. Sommige mannen trainen hun armspieren door tijdens de missionarispositie push-ups te doen. Andere mannen en vrouwen houden hun bilspieren zo strak mogelijk gespannen, om hun billen mooi in vorm te houden. Het geven van een blowjob zou dan weer goed zijn om er jong te blijven uitzien; door de zuigende bewegingen zouden de spieren in het gezicht op een efficiënte manier worden getraind.

(Bron: Goed Gevoel)

 

Reacties

wpDiscuz