5 tips om je vriendin te overtuigen van anale seks

Binnen door de achterdeur

Niet elke vrouw springt een gat in de lucht als het over anale seks gaat. Sommige dames lusten er wel pap van, terwijl het bij andere zelfs niet bespreekbaar is, tenzij je een linkse hoek op de oogkas wil.

Krijg je al een licht corrigerende tik als je nog maar in de buurt van haar kont komt, dan is het misschien tijd om het onderwerp bespreekbaar te maken. Zeker als jij er stiekem al nachten, maanden, jaren van droomt. We geven alvast een kleine hint: Totaal onvoorbereid je snikkel in haar gaatje proppen, gaat je geen punten opleveren.

Hoe je het dan wel aanpakt? Dat lees je in de 5 tips hieronder:

1. Toon begrip en kennis

Vaak zijn de ervaringen met anale seks negatief en er doen heel wat horror verhalen de ronde. Tenzij ze haar weekends standaard in een SM-kelder doorbrengt, staat pijn niet bovenaan haar lijstje als op seks aankomt. De anus zit vol zenuwen en is dan ook uiterste gevoelig. Als een wilde viking je stormram laten beuken, is dan ook een garantie zeer korte pret. Toon dat je van wanten weet, dat je met zachtheid te werk kan gaan en dat je begrip hebt voor haar angst. De achterdeur zou wel eens kunnen openzwaaien.

2. Schep de juiste sfeer en setting

Heb je 5 minuten voor een vluggertje, vergeet anale seks dan. De juiste sfeerschepping, voorbereiding en opwarming is belangrijk. Hoe meer relax en geiler je vriendin is, hoe soepeler de anale seks verloopt en hoe groter de kans op herhaling. Begin die kaarsen maar al aan te slepen, zet de massageolie klaar en bereid je voor op een voorspel, dat langer duurt dan de processie van Echternach.

3. Hou rekening me je aanpak

We kunnen het niet genoeg herhalen: Je propt je snikkel niet onmiddellijk in haar kont. Niet! Je gebruikt al je skills – al dan niet opgedaan in de betere film – om langzaamaan naar de anale zone toe te werken. Gebruik je mond,vingers en eventueel een hele collectie speeltjes om deze zone te stimuleren, alvorens je fluit nog maar in de buurt komt.

4. Verzuip in het glijmiddel

Aangezien een kont in tegenstelling tot de vagina, geen vocht aanmaakt, gebruik je glijmiddel. We spreken niet over een druppeltje. Haal die emmer glijmiddel maar boven, want hoe gladder de weg, hoe vlotter de rit.

5. Gebruik een condoom

De kans op seksuele aandoeningen en HIV zijn veel groter bij anale seks. Wil je dus niet de rest van je leven pillen slikken, wees dan verstandig en gebruik een condoom. (KS)

Reacties

wpDiscuz