5 tips om je seksleven een fameuze boost te geven tijdens de coronacrisis

Nu toch het perfecte moment?

Nu we in lockdown zitten en eigenlijk amper nog buiten mogen, zal je jouw partner meer zien dan ooit tevoren. Ongetwijfeld dus het perfecte moment om je seksleven terug een gigantische boost te geven.

Wij geven vandaag 5 tips van hoe je dit eventueel kan doen. Dit zijn bewezen tips die volgens de ‘sexperten’ echt werken. Ga er dus mee aan de slag en je seksleven bereikt misschien weer nieuwe hoogtes tijdens deze coronacrisis.

1. Lekker ruiken voor extra goesting
Geuren kunnen voor opwindende ervaringen zorgen, zeker als die worden gecombineerd met aangename aanrakingen. Zo geeft Ylangylang bijvoorbeeld een opgewekt gevoel, terwijl zoete jasmijn zinnenprikkelend werkt. Zoek dus je beste parfum maar in de kast want voor je het weet, is de goesting eens zo groot bij je grote liefde.

2. Blinddoek voor nieuwe ervaringen
Sommige koppels houden ervan om hun partner te blinddoeken of zelf geblinddoekt te worden tijdens seksspelletjes. Sommige mensen trekken zelfs verschillende outfits aan, waardoor de geblinddoekte partner het gevoel krijgt dat hij of zij seks heeft met verschillende personen.

3. Slim hamsteren is goed voor je libido
Vitamine B6 staat bekend als een sterke lustopwekker. Eet dus regelmatig voedsel dat veel B6 bevat, zoals aardappelen, bananen, volkorenbrood en -pasta, noten en vis. Wanneer je dus weer gaat hamsteren, weet je alweer wat je moet meenemen.

4. Masseer alle stress weg
Masseer elkaars hoofd, nek, rug en schouders zo vaak mogelijk tijdens deze periodes. Het zou best kunnen dat er nu misschien wat extra stress is tijdens deze coronaperiode en een massage zal absoluut helpen om te ontspannen. Het maakt de sfeer tussen jullie overigens bijzonder intiem en verlicht binnen een paar minuten spanningspijn.

5. Sexercise
Tijdens het vrijen kun je bepaalde oefeningen uitvoeren om je lichaam in topvorm te houden. Sommige mannen trainen hun armspieren door tijdens de missionarispositie push-ups te doen. Andere mannen en vrouwen houden hun bilspieren zo strak mogelijk gespannen, om hun billen mooi in vorm te houden. Het geven van een blowjob zou dan weer goed zijn om er jong te blijven uitzien; door de zuigende bewegingen zouden de spieren in het gezicht op een efficiënte manier worden getraind.

Afgetrainde spieren en een gezond lichaam zou op zijn beurt dan ook weer leiden tot meer zin in seks. Er dus gewoon nu en veel aan beginnen tijdens de lockdown en je zal de vruchten plukken binnen enkele weken.

Reacties

wpDiscuz