5 tips om de vrouw van je dromen aan de haak te slaan

Goed opletten…

Je zit op café, kijkt rond je en merkt ze ineens op: de vrouw die je kost wat kost aan de haak wil slaan! Maar… je beseft meteen dat het geen lachertje wordt om haar te verleiden. Hoe pak je dat aan…? Wij geven je alvast vijf tips die je op weg kunnen helpen.

1. Observeer

Wees voorbereid om in contact met haar te komen. Wat drinkt ze? Wat heeft ze aan? Uiteindelijk merkt ze je op. Bekijk hoe ze hierop reageert. Lees de situatie.

(lees verder onder de foto)

2. Praat ‘met’ haar, niet ‘tegen’ haar

Teveel complimenten zijn ook niet goed, het gesprek zal sneller gedaan zijn. Praat over iets zoals de drank in de bar, of het interieur, zelfs het weer. Kortom, dingen die niet over haar gaan. Het gesprek starten met ‘Hoe heet je’ is niet ok. Kom traag op gang…

3. Charmeer haar

Maak grappen tussendoor en zorg dat het gesprek aan de gang blijft, hierdoor groeit de interesse in elkaar.

(lees verder onder de foto)

4. Schep niet op

Opscheppen is saai en komt onoprecht over. Zij wil in de eerste plaats weten wat je echt te bieden hebt, niet de inhoud van je portefeuille. Ook belangrijk om in het achterhoofd te houden: wanneer je voor haar een drankje haalt, is ze je daarom niks verschuldigd.

5. Blijf praten

Je mag niet té veel verwachtingen hebben. Ga naar haar toe voor een leuk gesprek. Wil je contactgegevens van haar? Dan is haar Facebookaccount laagdrempeliger dan haar telefoonnummer. Houd het gesprek aan de waggel, wat op zich ook al een kunst is en tot verrassende resultaten kan leiden…

(Bron: gewoonvoorhem.nl)

 

Reacties

wpDiscuz