Met deze 5 tips word je een baas in ‘dirty talk’ en heb je betere seks

Goed opletten nu…

Fluister jij al eens iets in het oor van je partner tussen de lakens? Nee? Begin er dan maar snel mee, want het kan leiden tot fenomenale ‘resultaten’!

Het is in de eerste plaats belangrijk om ook op andere momenten over seks te praten, dus niet alleen in bed. Vraag in de zetel al eens aan je partner wat haar het meest opwindt. Bovendien word je op die manier meteen ook comfortabeler met het praten over seks.

Je moet ook niet meteen alles uit de kast halen. Begin tijdens de daad rustig met kleine aanwijzingen zoals ‘dit is lekker’ of ‘iets sneller’. Het zijn goede ijsbrekers en ze zijn ook erotisch geladen.

(lees verder onder de afbeelding)

Probeer zeker niet de ‘professor’ uit te hangen! Woorden als erectie of vagina, daar raakt geen mens opgewonden van. Gebruik eerder ordinaire termen. Ook te veel in detail treden is geen aanrader.

Heel belangrijk is ook dat je zelfverzekerd overkomt. Je moet iets menen, iets zeggen met overtuiging. Anders kan je beter gewoon niets zeggen.

(lees verder onder de afbeelding)

Je kunt je natuurlijk ook wagen aan wat ‘dirty talk’ tussen de lakens, maar je kunt dit ook op andere momenten doen. Stuur haar bijvoorbeeld een sms-je wanneer jullie aan het werk zijn, maak haar benieuwd naar iets, zoals ‘ik heb vanavond wat in petto voor jou’. De spanning wordt op die manier beetje bij beetje opgebouwd.

(Bron: Metro.uk)

 

Reacties

wpDiscuz