Deze 6 essentiële zaken heeft elke man nodig voor de perfecte ‘man cave’ tijdens de coronacrisis

Omdat ook nu elke man wel eens nood heeft aan tijd voor zichzelf

Tijdens de huidige coronacrisis moeten we onze tijd vooral binnen door brengen en dan is een perfecte ‘man cave’ misschien wel eens de ideale plek om de saaiere uurtjes op een leuke manier te vullen.

Wat heb je nu echter absoluut nodig voor de perfecte ‘man cave’ tijdens deze tijd? Met een pokertafel zal je nu niet veel kunnen doen natuurlijk, maar wij sommen de zaken op die je wel echt moet hebben.

1. Bar met ijskast

Met stip op nummer 1!. Het zou volstrekt belachelijk zijn als je voor drank alsnog naar de keuken moet. Zorg dat de bar steeds voldoende gevuld is, je weet nooit wanneer je een sloot alcohol nodig hebt. Een werkende tap, zorgt voor een leuke extraatje.

2. Een gigantische flatscreen

Hier kijk je normaal voetbal op en andere sporten, maar dat zit er tijdens deze corona-quarantaine helaas niet in. Zulk scherm is natuurlijk wel ideaal voor lange gaming sessies, waanzinnige blockbuster-films en af en toe wel een fragmentje porno moet ook kunnen natuurlijk. Uiteraard kan je er ook een zeemzoet filmpje op zien, maar uiteindelijk doe je dat beter in het salon. Een knoert van aan flatscreen is onontbeerlijk.

3. Een comfortabele zetel

Dit ding hoeft helemaal niet stylish te zijn, het moet gewoon een ontzettend comfortabel exemplaar zijn. Je gaat hier ongetwijfeld in slaap vallen en wakker worden met een stijve nek en rug is natuurlijk geen optie.

3. Een loopband of ander fitness-apparaat

De kans dat we tijdens deze quarantaine enkele kilo’s bij gaan komen, is niet onbestaand. Laten we echter proberen om het toch in de perken te houden. Een loopband of ander fitness apparaat in je ‘man cave’ is dan nu ook essentieel om een beetje in vorm te blijven. Idealiter positioneer je deze naar de tv zodat je tijdens jouw workout ook nog wat Netflix kan bingen of naar wat prachtige ‘natuurbeelden’ kan kijken.

4. Een gaming console

Gamer of niet. Tijdens deze lockdown is het ideaal om langdurige gaming sessies te doen op een console op die geweldige tv die we hierboven ook al hebben aangeraden. Wij raden een PlayStation 4 of Xbox One aan. Duizenden games hierop en je kan ze allemaal online kopen in de virtuele winkel. Je hoeft dus niet meer te wachten op een game dat geleverd moet worden.

 

6. Een deftige muziekinstallatie

Een deftig feestje op tijd en stond, het hoort normaal bij een man cave. Een degelijke muziekinstallatie is dan een must. Je hebt nu natuurlijk niemand om uit te nodigen, maar een feestje op je zelf kan ook leuk zijn met de goede muziek en wat alcoholische consumpties die je in jouw ‘man cave’-ijskast kan vinden.

 

Hieronder nog enkele foto’s van epische ‘man caves’ om wat inspiratie op te doen:

Reacties

wpDiscuz