6 tips voor betere seks in de auto

Goed opletten!

Tip 1: Doe het op de achterbank

Soms is weten wat je niet moet doen even belangrijk als weten wat je net wel moet doen… Als je vooraan in de wagen gaat zitten of liggen rampetampen, dan kun je bijvoorbeeld per ongeluk op de claxon drukken. Misschien kort, maar misschien ook een tikkeltje langer. En de aandacht van eventuele passanten wil je echt niet trekken. Bovendien zijn er vooraan in de auto in het algemeen meer ‘obstakels’ dan achteraan.

Tip 2: Leg de achterzetels plat en schuif de voorzetels zo ver mogelijk naar voor

Het overgrote deel van de auto’s die in de afgelopen twee decennia zijn gemaakt, hebben de mogelijkheid om de achterbank op te vouwen. De fabrikanten hebben dit bewust gedaan. Ze willen dat je achterin van grond gaat! Als je toevallig in een seksonvriendelijke auto zit, die niet de mogelijkheid heeft om de achterbank naar beneden te klappen, verplaats dan in ieder geval de bestuurders- en passagiersstoel zo ver mogelijk naar voor.

Tip 3: Missionaris is je beste vriend

Seks in de auto is als Tetris, alleen in plaats van digitale blokjes heb je ledematen, en de rijen worden pas opgeruimd als jij en je partner een orgasme hebben. Je moet ruimte besparen bij het seksen in een auto, en de beste manier om dit te doen is door middel van intieme, ‘skin-to-skin’ seks. Daarom is de missionarishouding ideaal voor autoseks. Omgekeerde ‘cowgirl’ bijvoorbeeld, is dat dan weer niet.
(Lees verder onder de foto)

Tip 4: Gebruik je kledij als comfort en ondersteuning

Je kan je kledij bijvoorbeeld gebruiken als een kussen, zodat je hoofd niet onzacht in aanraking komt met een raam of deur. Of je kan je jeans of andere ‘rekwisieten’ achter jouw rug (en die van je partner) steken om je beter te wapenen tegen alle gevaren van het ‘stuiteren’.

Tip 5: Ga voor getinte ruiten

Doe je slechts af en toe in de auto, of is je kar je tweede slaapkamer? Als het tweede het geval is, dan moet je er misschien over nadenken om te investeren in getinte ruiten. Het is een extra bescherming tegen onverwacht bezoek en ongewenste gluurders die de pret komen bederven!

Tip 6: Doe het ‘doggy-style’ met de deur open

We zijn niet zeker dat dit onder de noemer van ‘seks in de auto’ valt omdat maar één van de twee echt in de auto zit. Maar als je het ‘doggy style’ doet, dan kan het handig zijn om het op de achterzetel te doen met de deur open. Ondertussen kan je ook in de gaten houden of er andere wagens of voorbijgangers aankomen. En het is bovendien handig als je groot bent!

(Bron: MensHealth)

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Den Deze

Hebben jullie geen tips nodig om deze site kankervrij te houden? De spam is van hetzelfde niveau als de inhoud van jullie zielige artikeltjes.

Emma

Hallo, ben je geïnteresseerd in echte seksuele ontmoetingen in jouw stad? Dus probeer deze pagina – http://www.lady4.fun Mijn profielnaam is Emma25, ik wacht op je, plus de site heeft mijn intieme foto’s 🙂

Den Deze

Ik ben eigenlijk meer op zoek naar vrouwen van boven de 75 die één of meerdere geamputeerde ledematen hebben, vaginale schimmel en de pindanootjes uit mijn kak willen eten. Heb je zo geen vriendin, emma?

Ede Walker

Ik heb $ 21746 ontvangen in mijn laatste 4 weken door gewoon thuis vanuit mijn parttime online te werken. Ik ben 2 maanden geleden bij deze functie gekomen en in mijn eerste maand heb ik gemakkelijk $ 20159 ontvangen zonder online werkervaring te hebben. Iedereen kan deze baan vandaag krijgen en echt geld gaan verdienen door de instructies op deze website te volgen.

http://Webpay9.com/

Didier

Cowgirl kan wel, als je een dakraam hebt..

wpDiscuz