6 verdomd vieze zaken die voorkomen bij elk koppel!

Kom, kom: ontkennen heeft geen zin!

Als koppel doe je soms vreemde dingen. Op den duur begin je elkaar te vertrouwen, voel je je op je gemak en dan is het hek helemaal van de dam.

Clint trok op onderzoek uit, nestelde zich in de zetel tussen de gelukkige koppels en constateerde 6 vieze zaken dat elk koppel wel eens doet.

1. De binnenkant van je neus laten checken

Of het nu een keuteltje gaat dat vastzit of een zweertje, geeft maar toe: af en toe laat je je neus checken door je partner!

via GIPHY

2. Elkaar onderzoeken op puisten

En dan hoeft het heus niet altijd om een half gezwel te gaan. Geef maar toe dat je je vriendin af en toe ook eens een puist laat uitknijpen!

 

3. Haren uitrekken die op vreemde plekken groeien

We willen hier niet suggereren dat je haar anus afspeurt naar haartjes, maar af en toe pluk je er echt wel eentje van haar rug of van net onder de neus

4. Elkaar updaten over de toestand van de stoelgang

Geef maar toe: je hebt echt al wel eens de kleur, geur en substantie van je stront luidop staan verkondigen tegen haar. En daarna wil ze niet knuffelen, raar toch?

5. Met haar praten als ze aan het schijten is

Omgekeerd kan natuurlijk ook. Terwijl de ene met een rode kop zit te drukken, is de andere maar aan het leuteren: gezellig!

6. Vragen of je stinkt

Eerst lig je natuurlijk uitvoerig aan jezelf te snuffelen, steek je vingers in holtes waar ze eigenlijk niet horen, maar vervolgens stel je natuurlijk gewoon de vraag of je meurt. (KS)

 

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Hard Truth

Ladbible in google translate stoppen, alle woorden van meer dan twee lettergrepen eruit halen en voilà : een nieuw artikel op Clint.

wpDiscuz