6 vrouwen onthullen waarom ze fan zijn van een stevige pijpbeurt

Interessante antwoorden…

Mannen vinden het (meestal) zalig, maar hoe zit het met de dames? Niet alle vrouwen houden van een orale poetsbeurt geven, maar sommigen zijn er gek op. Maar waarom dan? Het forum Reddit biedt een antwoord op alle vragen.

Ik hou van het intieme gevoel

“Ik hou ervan om een man te plezieren. Ik hou van een mannelijke kreun als resultaat. Ik hou ervan om controle te hebben over zijn genot. Ik hou van het gevoel om hem te laten ontspannen en mij te vertrouwen. Ik hou van het gevoel wanneer hij meer en meer opgewonden raakt. Ik hou van het intieme gevoel dat het oplevert.”

Ik ben er helemaal gek op

“Hem teasen, zorgen dat hij het zó graag wil – de behoefte zien in zijn ogen. De eerste kreun wanneer ik met hem aan de slag ga. De manier waarop hij meebeweegt met zijn heupen zonder na te denken, de manier waarop hij in extase raakt. Het gevoel van zijn hand op mijn gezicht of in mijn haar en de manier waarop zijn grip versterkt op het moment dat z’n genot stijgt. De zachte kreet zodra ik hem verras met een speciale techniek. Ik ben er allemaal gek op.”

Ik ontvang ook heel graag

“Ik hou ervan om orale seks te ontvangen. Het zou oneerlijk van mij zijn om te denken dat ik het wel mag ontvangen, zonder dat ik het met dezelfde enthousiasme aan hem geef.”

Ik wil mijn man blij maken

“Ik doe het omdat ik mijn man blij wil maken. Ik voel geen enkele behoefte om hetzelfde te doen bij andere mannen, maar bij hem zou ik het de hele dag kunnen doen. Een van de belangrijkste reden is dat ik gek ben op zijn penis (en ook op hem als persoon, uiteraard). Een pik is een fascinerend apparaat. Ik kan niet goed uitleggen waarom, maar ik kan er oprecht van genieten om ‘m in mijn mond te hebben.”

Ik hou van de controle

“Ik pijp graag. Niet omdat ik van de daad zelf hou, maar wel van de controle die ik heb over zijn seksuele genot. Al is  het maar voor even, want buiten het moment van orale seks om kan ik juist genieten van een dominante man.”

Ik doe het graag omdat hij een fantastische vader is

Mijn man is een fantastische echtgenoot en vader. Toen dat ze geboren werd nam hij ze meerdere dagen per week wat vroeger naar beneden zodat ik langer kon slapen. Hij doet alles voor mij en mijn kind.

Mijn man krijgt dan ook meerdere keren per week een pijpbeurt omdat hij zo fantastisch is en het ook echt verdiend. Ik vind ook de controle fantastisch en ik vind het ontzettend fijn om hem te plagen en gek te maken terwijl ik het doe.

Reacties

wpDiscuz