Dit zijn de 7 best verkochte producten van Durex en het zijn heel weinig condooms

Verrassend

Durex is natuurlijk bij iedereen gekend als een condoomgigant. Indien je een condoom aandoet dan is het wellicht in 8 op de 10 gevallen een Durex condoom. Het gigantische en populaire bedrijf heeft zich echter niet enkel in verdiept in veilige seks, maar ook andere producten zijn blijkbaar immens populair.

Zo hebben ze behoorlijk wat producten die je seksleven een stukje pikanter of sensueler moeten maken. Maar wat gaat nu het vlotste over de (online) toonbank? Wij zochten het uit en het zijn verrassend genoeg niet altijd condooms.

Transparante Durex Pleasure Ring – Voor stevigere en langere erecties

Deze Durex Pleasure Ring is de krachtigste penis ring op de markt volgens het bedrijf. Met een ring als deze word je pretstok geholpen om langer en steviger een erectie te houden. Niet tevreden van de ‘stijfheid’ van jouw materiaal dan helpt deze ring je blijkbaar door je een staalhard liefdesorgaan te geven.

Mannen met erectieproblemen zijn dankzij deze ring al vaak geholpen. Ook een echte aanrader als je vrouwlief eens wil verrassen met iets extra krachtig.

Je kan een Durex Pleasure Ring hier kopen voor een scherpe prijs.

Durex Orgasm’Intense Pure Fantasy Vibrator

Natuurlijk hebben ze bij Durex ook wat voorzien voor de dames. Vibrators zijn big business dus enkele in hun assortiment kan natuurlijk niet ontbreken. Het is blijkbaar vooral de Durex Orgasm’Intense Pure Fantasy Vibrator die de kassa doet rinkelen.

Dit hebbeding is overigens een kleine en elegante vibrator. Perfect dus te gebruiken alleen, maar ook gewoon gezellig tijdens de seks. Hij is overigens ook volledig waterdicht dus extra pret onder de douche is perfect mogelijk met dit apparaat.

Je kan de Durex Orgasm’Intense Pure Fantasy Vibrator hier kopen. Nu tijdelijk met 45% korting

Durex Intense Orgasmic Gel

Deze Durex Intense Orgasmic Gel is een populaire stimulerend middel voor de vrouw. De gel kan worden aangebracht op en rondom de clitoris en geeft blijkbaar een verrassend prikkelend en tintelend effect.
De gel zou voor meer gevoeligheid zorgen en een intensere beleving tijdens het voorspel en de seks. Sommige mensen vinden het producten geweldig, anderen vinden dat het te weinig doet. Zelf dus testen wat het bij jullie doet.

Durex Condooms Orgasm’Intense

Natuurlijk worden er door Durex ook heel erg veel condooms verkocht. Vooral het Orgasm’Intense rubbertje doet het blijkbaar goed bij jong en oud.
Deze condooms bevatten in tegenstelling tot de ‘gewone’ een stimulerende gel voor haar. Met daarbovenop ook nog eens ribbels en nopjes voor een maximale stimulatie. Blijkbaar een schot in de roos want kopers zijn altijd lyrisch over deze condooms.

Je kan de Durex Condooms Orgasm’Intense hier kopen. Nu tijdelijk met 41% korting

Durex Orgasm’Intense Vibrations Cockring

Deze vibrerende penisring zorgt niet alleen voor genot bij de dames, maar ook bij de heren. Het is ontworpen om te worden geplaatst aan de basis van de penis, deze komt dan regelmatig in contact met de clitoris.

Je kan de ring ook gebruiken voor extra sensatie op elk deel van het lichaam. Hij blijft overigens minstens 20 minuten trillen. Genoeg trilplezier voor beide partijen dus.

Je kan de Durex Orgasm’Intense Vibrations Cockring hier kopen. Nu met 10% korting

Durex Pleasurefruits condooms – Seks en pijpen met een smaakje

De Pleasurefruits condooms van Durex zijn blijkbaar ook behoorlijk populair. In deze doos zitten maar liefst 144 condooms in vier verschillende smaken: aardbei, banaan, appel en appelsien. Seks en pijpen met een fruit-aroma en smaakje wordt klaarblijkelijk heel graag gedaan.

Je kan de Durex Pleasurefruits hier kopen.

Durex Massage Olie en Glijmiddel

Natuurlijk wordt ook de massage olie en glijmiddel in één massaal verkocht. Wat met deze gel altijd begint als een aangename massage eindigt meestal in een wilde glibberpartij. De olie kan overigens zowel vaginaal, oraal als anaal gebruikt worden. De ultieme olie dus.

Je kan de Durex Massage Olie en Glijmiddel hier kopen. Nu met 33% korting

Reacties

wpDiscuz