Met deze 7 fantastische tips heb je immens veel meer succes bij de vrouwen

Scoor nog vanavond

Nee, deze 7 punten hebben wij NIET uitgevonden. Deze 7 stellingen zijn wetenschappelijk bewezen en helpen je effectief om aantrekkelijker over te komen en succes te boeken bij vrouwen. Moet je normalerwijze wachten tot sluitingstijd en mee scharrelen wat er nog op de grond ligt? Probeer deze 7 tips eens, wie weet kan je al om 20u en met een mokkel vertrekken!

1. Draag rood

Vanaf heden tooi je je in het rood als je gaat stappen. Nee, niet helemaal! Rood straalt kracht en autoriteit uit, waardoor je aantrekkelijker overkomt!

2. Recht je rug

Dat bedoelen we in dit geval letterlijk. Vrouwen vallen op rechtopstaande mannen. Werk dus aan die bochel en ga niet in een hoekje ineengezakt liggen lummelen. Een goede houding is de helft van je uitstraling.

3. Lach minder

Zeker als je een bek als een schietkraam hebt. Een lachende man komt ook minder stoer en dominant over en dat wordt dan weer minder aantrekkelijk gevonden.

4. Zweet meer!

Zweet kan lustopwekkend werken. We bedoelen dan uiteraard niet dat ranzig geurtje van je dagenlang niet te wassen. Maar een beetje zweet van het sporten, kan haar doen sporten.

5. Toon je littekens

Heb je een jaap van een litteken, ook al is het van een debiele val van de trap. Je hoeft het niet weg te steken. Er gewoon een verhaal bij verzinnen is genoeg. Het komt mannelijk en hard over.

6. Witte tanden

Niet dat je licht in het donker moet geven, maar witte tanden worden aantrekkelijker gevonden dan zwarte bijters. Anderzijds als je niet veel lacht, hoeft het ook geen drama te zijn. Wie weet merkt ze het pas na de penetratie.

7. Play hard to get

Je gaat niet achter haar gat lopen! Zorg dat je mysterieus en interessant overkomt ook al heb je geen hol te vertellen. Vrouwen willen altijd de bad guys!

Reacties

wpDiscuz