7 zaken waaraan je merkt dat ze niet de ware voor je is

Dumpen voor het te laat is!

Twijfel je over je relatie, maar ben je bang om er een punt achter te zetten, omdat je je natuurlijk niet wil vergissen? Check even deze 7 punten af! Herken je al te veel kenmerken, dan is het tijd om haar eruit te schoppen, zachtjes natuurlijk want we zijn gentlemen!

1. Ze laat zich volledig gaan

Zag ze er voor je relatie nog uit als een ranke den en lijkt ze nu meer op een knotwilg? Dan doet ze geen moeite meer om fit en aantrekkelijk te blijven! Dit werkt natuurlijk alleen als ook jij ondertussen helemaal uitgezakt bent. Anders dit punt stevig in vraag stellen of subtiel een fitnessabonnement onder de neus schuiven!

2. Jij betaalt alle rekeningen

Uitgemolken dat is het woord! Al vanaf de eerste date betaal je alle rekeningen en lijk je wel haar persoonlijke bankautomaat die geld blijft spuwen. En als jij dan jarig bent dan moet je het stellen met een paar nieuwe sokken. Iets klopt hier niet …

3. Haar grote droom is: nooit meer werken

Concreet voert ze ter voorbereiding eigenlijk nu al geen klap uit. Een aardappel koken is er teveel aan en een halftijdse job is al zwaar genoeg. Geef toe een vrouw met een beetje ambitie is toch veel aantrekkelijker?

4. Haar vrienden zijn echt je soort niet

Haar vrienden bekijken je nu een jaar later nog altijd of je komt net uit de Ganges, waar je een uurtje tussen de lijken en stront hebt gezwommen en je hebt nochtans je best gedaan om een conversatie te starten. Ondanks heel wat loffelijke pogingen van jouw kant, moeten ze je echt niet.

5. Ze scheldt als een dokwerker

Steekt het haar een beetje tegen dan begint ze te schelden als een woeste tiener. Het taalgebruik moet niet onderdoen voor de gemiddelde dokwerker die net een zak cacaobonen op zijn poot heeft laten vallen.

6. Je schoonmoeder is volkomen gek

En we spreken hier niet over een beetje gek. Word je straal genegeerd, staart ze naar je reet of fluit, begint ze om 10u met het aperitief of leeft ze al een kleine 30 jaar van de bijstand, dan is het misschien tijd om een vertrek te overwegen.

7. Ze mist de babbels met haar ex

Als je dan toch zo moeilijk kunt praten, één woord: eruit!

Bron: Lichtjes gebaseerd op man-man.nl

Reacties

wpDiscuz