Deze waanzinnig spannende spelletjes kunnen je seksleven heel wat boeiender maken

Je weet weer wat doen

Tijdens de lockdown zit je letterlijk dag en nacht opgescheept met je partner. Dat kan een heel positief effect hebben op je relatie, maar dat kan ook een nationale ramp zijn.

Het beste wat je nu kan doen, is alles een beetje spannend houden. Wij hebben alvast enkele erotische spelletjes waardoor het er plots een heel stuk pikanter aan zal toe gaan in de slaapkamer (of zetel). Zo blijft het al zeker interessant tijdens de coronacrisis.

Truth or Dare

Het beste van beide werelden. In dit spel zitten (heel toepasselijk) 69 kaartjes met doen of waarheid-vragen. Met een muntje wordt er beslist of je een Truth of Dare vraag moet pakken.

Er zit zowaar zelfs een heel puntensysteem in het spel. Indien je de vraag wil beantwoorden of de ‘Dare’ wil doen dan krijg je punten toebedeeld. Degene met de meeste punten is de winnaar. Je kan dus niet enkel voldaan, maar zowaar ook als winnaar gaan slapen.

Je kan Truth or Dare hier kopen.

Ultiem Verlangen – Classic Edition

De bedenker van dit spel had vooral het volgende in het achterhoofd: “Uit eigen ervaring weet ik dat de meeste mensen niet zo gemakkelijk praten over hun eigen seksleven.” Dit spel zorgt ervoor dat partners op een speelse manier hun seksuele wensen, verlangens en fantasieën bespreekbaar maken en ook daadwerkelijk uitproberen.

Zo krijg je verschillende opdrachten en vraagkaarten voorgeschoteld. De opdrachten beginnen teder (voorspel) tot intiem (gewaagder) en vurig (uitvoeren van seksuele opdrachten). Het is eens wat anders dan een avondje monopoly en wellicht ook een heel stuk minder frustrerend.

Je kan Ultiem Verlangen – Classic Edition hier kopen.

Sex Roulette

De casino’s gaan de komende maanden nog niet open gaan dus moet je misschien maar eens Sex Roulette proberen. Met een draai krijg je een boeiende erotische challenge voorgeschoteld. In totaal zijn er 24 spannende uitdagingen voor een hele avond plezier in de slaapkamer.

Het enige dat nog mist, is een bord om ook in te zetten. Deze roulette is helaas zonder chips. De enige chips die je kan gebruiken tijdens dit spel zijn die van Lays of Pringles.

Je kan Sex Roulette hier kopen.

Sex-O-Chess – Het Erotische Schaakspel

Wat ze tegenwoordig allemaal toch uitvinden. Wij zijn zelfs stomverbaasd. Er is zelfs een erotisch schaakspel. Door sterke schaakmoves te doen, kan je jouw thermometer laten vullen (nee, niet de ‘thermometer’ waar jij nu aan denkt). Wanneer deze vol is, kan je jouw partner één van de erotische opdrachten laten doen die je op enkele kaartjes hebt staan.

Je kan dus daadwerkelijk schaken en je partner helemaal geil maken. Wie had dat ooit gedacht?

Je kan Sex-O-Chess – Het Erotische Schaakspel hier kopen.

Seksdobbelstenen

Wellicht heeft 50% van de bevolking al eens seksdobbelstenen gebruikt, maar indien jij nog niet dan moet je het toch eens echt proberen. Je hebt ze in allerlei vormen en formaten en bij deze exemplaren krijg je een standje alsook een plek voorgeschoteld.

Rechtopstaande seks terwijl je op de keukentafel moet staan, je kan deze boeiende combinatie dus daadwerkelijk rollen.

Je kan hier seksdobbelstenen kopen.

Hart vol Erotiek – Spannende Opdrachten

Deze hartjes vol erotiek zijn behoorlijk populair en één van de meest gekocht seksspelletjes zelfs. Jij of je partner neemt met het pincet een rolletje. Wat je daarna moet doen, staat op het papiertje. De opdrachten zijn meestal heel speels, maar tegelijkertijd wel erotisch.

Het voordeel van dit spel is dat er alleen maar winnaars zijn. Niemand gaat dus slecht gezind slapen.

Je kan een hart vol erotiek hier kopen.

Kamusutra pokerspel

Bij het Kamasutra Pokerspel win je geen bergen geld, maar je beloning zijn erotische momenten. Dit gaat overigens veel verder dan strippoker. Door op het juiste moment te passen, de inzet te verhogen of te bluffen heb je direct invloed op het seksuele verloop van het spel.

Poker op een unieke manier dus. Dit pokerspel is bedoeld om te spelen met je partner, maar kan je ook met vier spelen. Ideaal dus wetende dat je vanaf 10 mei terug mensen thuis mag uitnodigen (al moet je wel de social distancing behouden natuurlijk).

Je kan het Kamustra Pokerspel hier kopen.

 

The Oral Sex Game

Zijn jij en je lief grote fan van orale seks of gebruiken jullie gewoon ontzettend graag je mond? Dan is dit spelletje een must-have. Hoe werkt het?

De spelers beginnen bij start. De eerste speler gooit beide dobbelstenen. De ene dobbelsteen geeft het aantal stappen aan. De andere dobbelsteen geeft de handeling aan. Dit kan bijvoorbeeld kussen, likken of zuigen zijn. Op het spelbord staat dan weer het lichaamsdeel.

Je kan The Oral Sex Game hier kopen.

Reacties

wpDiscuz