Deze 8 vrouwelijke types blijf je maar tegen komen op Tinder tijdens het swipen

We kennen ze allemaal

Redelijk actief op Tinder dan heb je ze vast al zien passeren: de verschillende vrouwelijk Tinder-types. Net als in real life heb je waarschijnlijk een voorkeur voor een bepaald type vrouw. Wij lijsten er alvast 8 verschillende op, zodat je vanaf heden je likes en superlike verstandig kan gebruiken. Tenminste als je op zoek bent naar iets met toekomst!

1. De avonturier

De achterliggende gedachte: kijk eens hoe vrijgevochten en wild ik ben. Terwijl de tijger zo mak is als een lam, net zo goed in de Antwerpse zoo kan zijn getrokken en het verdacht is als je niet op je eigen foto staat.

2. De wereldverbeteraar

Op de foto met wat weeskindjes of een waterpomp in de hand? We hebben te doen met een wereldverbeteraar. Shoppen doe je vanaf heden bij Oxfam en begin maar al Rode Kruis stickers te hamsteren!

3. De valstrik

Staat ze op elke foto met een heleboel vriendinnen en is het gokken? 9 van de 10 is zij de lelijkste, we schrijven je het op een briefje.

4. De grapjas

Met dit exemplaar kan je lachen ook, al is het groen na een paar maanden.

5. Het haantje

Bon, deze neemt geen blad voor de mond. Het kan een pose zijn, maar net zo goed lig je ze al bij het eerste afspraakje te rammen. Wij zouden altijd gokken op het laatste!

6. De bezette

 

Kijk ik sta op Tinder maar heb een vriend. Het nut ontgaat ons volkomen, maar toch niets heroïscher dan toch een loffelijke poging te wagen, zeker als de vriend eruit ziet als een droes. Wellicht complimentjes zoeken omdat ze er van haar vriendje niet genoeg krijgt

7. Het checklijstje

 

De dame die perfect opsomt wat je van haar kan verwachten. Zo moet je al zeker geen vragen meer stellen en weet je wat je tot in de diepste details kan verwachten.

8. De schilder

 

Wel niet zo een hele goede lijkt ons …

Reacties

wpDiscuz