Dit zijn de acht populairste seksuele fetisjen…

Een voorkeur?

Fetisjen komen veel vaker voor dan de meeste mensen denken. Ze helpen ons opgewonden te raken en zorgen ervoor dat we op een vollere manier van ons seksleven genieten. Het kenmerk van seksuele fetisjen is dat ze opwinding of orgasmen veroorzaken door middel van voorwerpen, bepaalde stoffen of een specifiek lichaamsdeel. Onderzoek bij mannen en vrouwen wees uit dat dit de acht populairste seksuele fetisjen zijn:

1.Piercings

Deze voorwerpen versieren meestal lichaamsdelen die dan op hun beurt de seksuele opwinding vergemakkelijken

2.Haren

De mensen met deze fetisj voelen zich opgewonden bij rechtstreeks contact met haren of bij een bepaalde haarkleur of haarstijl.

3.Schoenen

Altocalcifilie behoort tot de populairste vormen van fetisjisme ter wereld. Het betekent dat iemand seksueel opgewonden raakt door het schoeisel van vrouwen.

4.Leer

Het gebruik van leren voorwerpen tijdens de seks is één van de bekendste fetisjen.

5.Lingerie

Vele mensen verkiezen zelfs dat hun partner kousen, jarretellen of een beha draagt tijdens de seks.

6.Kostuums

Want met kostuums moet je je verbeelding wel gebruiken. Zowel mannen als vrouwen kunnen hun fantasie laten werken en hun opwinding tot het maximale niveau brengen.

7.Voyeurisme

Het verwijst naar het plezier en het genot dat mensen ervaren wanneer ze andere mensen naakt zien of wanneer ze andere mensen seks zien hebben. Het maakt ook niet uit waar ze die mensen zien.

8.Onderwerping en overheersing

Onderwerping en overheersing zijn sommige van de meest voorkomende seksuele fantasieën. Vooral na het succes van films als 50 Shades of Grey is deze fetisj erg populair geworden.

(Bron: gezonderleven.com) 

Reacties

wpDiscuz