Als je dit eet, dan presteert je jongeheer een pak beter

Gouden raad van Tante Kaat

Ouder worden is niet goed… voor vele dingen! Een daarvan is… je penis. Uit onderzoek blijkt dat erectieproblemen voorkomen bij 40% van de mannen boven de 40 jaar en 70% van de zeventigplussers. Maar er is een ‘oplossing’ om dit wat tegen te gaan: je voedingsgewoonten aanpassen! Deze zes producten worden door voedingsdeskundigen aanbevolen om de gezondheid van je jongeheer op peil te houden.

Bonen
Bonen verzadigen en houden je bloedsuikerspiegel stabiel, wat meteen ook goed is voor je edele delen.

Avocado’s
Hierin zitten heel wat gezonde vetten (ook goed voor je hart), ze verlagen je cholesterol en zijn goed voor de bloedsomloop, inclusief die naar je penis / erectie.

Spinazie
Wist je dat Popeye ook voorzien was van een flinke jongeheer? Wij ook niet, maar we durven het vermoeden! Spinazie bevat immers veel vitamines en mineralen. Magnesium is een belangrijke voedingsstof voor een gezond T-niveau.

(lees verder onder de afbeelding)

Kiembrood
Mannen die veel ontstekingsremmende volkorenproducten in hun dieet verwerken, hebben minder last van erectieproblemen. Het is beter van de problemen in de kiem te smoren…

Zalm
Hierin zit vitamine D, selenium en magnesium, wat noodzakelijk is voor gezond sperma en een hoog testosterongehalte.

Paksoi
Kruisbloemige groenten als paksoi (en kool en broccoli) bevatten glucobrassicine, een bestanddeel dat overtollig oestrogeen helpt uit te scheiden.

(Bron: Men’s Health )

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Wil je een meisje voor één nacht vinden? Welkom bij … http://www.lady4.fun

Alkfasob

Begin nu met het verdienen van $ 17k of meer door eenvoudig en eenvoudig vanuit huis te werken. Vorige maand heb ik $ 18642 ontvangen van deze online job door het gewoon 2 uur per dag te geven op mijn laptop. Iedereen kan nu deze thuisjob krijgen en beginnen met het verdienen van echt geld online door gewoon de details hier te volgen ……….

http://Webpay9.com/

Hello! I want to meet a man! I will choose by repostост
http://bit.ly/SeeexDating

wpDiscuz