Baffen als een baas: 3 standjes die van jou een ‘Rim Job’ pro zullen maken!

Goed opletten…

Natuurlijk hebben jullie al gehoord van een ‘rim job’… 😉 Anilingus (informeel ook rimmen, baffen of lotuskus) is het stimuleren van de anus met de tong. Anilingus is dus zowel anale als orale seks, omdat zowel de mond als de anus erbij betrokken zijn. Het kan echt een geweldige en intense beleving zijn. Hierna heb je drie standjes die van jou een baas in het baffen maken:

1. Rim Shot

Een eenvoudige basispositie die goed is voor beginners. De ontvanger ligt achterover met de knieën naar de borst gebogen. “Deze positie geeft de gevende partner nog steeds gemakkelijk toegang tot de borsten en clitoris van de ontvanger – of met een mannelijk paar billen, toegang tot de penis en testikels – voor stimulatieplezier,” zegt Kenneth Play, sekscoach en genie van seks-hacks.

2. Deep Sea River

“Het kan echt de max zijn om samen een douche te nemen en terwijl wat te rimmen,” zegt Play. “Voor beginners raad ik aan om een eenvoudige staande houding aan te nemen. De ontvanger kan rechtop staan en zich zo nodig aan de muur vasthouden, en de andere persoon kan achter hem/haar hurken. Ik raad dit aan voor mensen die zich zelfbewust voelen of die zich zorgen maken over het feit dat het niet hygiënisch of schoon is”.

3. Rainy Trumpet

Een beetje ‘vingervoorspel’ kan nooit geen kwaad, toch? “Je begint met elkaar wat te strelen en / of te wassen, dan maak je je vinger een beetje zeepachtig en beweeg je in concentrische cirkels naar de anus toe, om er zeker van te zijn dat je op alle nodige plekken komt. En dat doe je dan tegelijkertijd met het baffen”, zegt Play.

(Bron: MensHealth)

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
rudi

als het steretje naar mokka smaakt vind ik het lekker hoor!

wpDiscuz