Berekoud, dan maar de koffer induiken! 6 tips om je seksleven te boosten

Goed opletten!

De temperaturen dalen onder het vriespunt, en wat kan je dan beter doen dan elkaar wat te verwarmen!? De winter is het seizoen bij uitstek om je slaapkamer ‘the place to be’ te maken, en dan niet alleen om te chillen en Netflix te kijken… Deze 6 tips zullen je seksleven een serieuze boost geven, dus ga ermee aan de slag!

Elke dag carnaval

Vraag je partner dat ze haar pikantste lingerie uit de kast haalt, of ga voor een rollenspel. Het is altijd fijn om je te laten verleiden door een sexy verpleegster of uitdagende agente. Laat jullie verbeelding de vrije loop: er zijn weinig tot geen grenzen!

Speel eens een spelletje

Haal een gezelsschapsspel uit de kast en pas de spelregels aan. Laat je partner bijvoorbeeld betalen met kledij in plaats van Monopoly-geld. Of wat dacht je van een potje ‘Naked Twister’ of het onverslijtbare strippoker?

De bucketlist

Maak beiden een ‘to do’ of ‘I want’ lijstje. Bijvoorbeeld alle standjes die jullie nog willen uitproberen of dingen die je nooit eerder aan elkaar durfde vragen. Misschien is de ander wel geïnteresseerd. Zijn er plaatsen waar je het eens wil doen…?

(lees verder onder de foto)

Shake it, baby!

Muziek helpt altijd! Kies een nummer dat jullie beiden leuk vinden en zet jullie beste beentje voor. Kleren hoeft niet echt, het is warm genoeg in de slaapkamer. Toon jullie meest sensuele moves en laat je volledig gaan. Een voorspel om u tegen te zeggen!

Recht voor de raap

Eerlijk duurt het langst, ook onder de lakens. Als je dat ene ‘routinestandje’ saai begint te vinden, geef dat dan gewoon aan. Probeer eens iets anders. Het zorgt ongetwijfeld voor een boost!

Doorbreek de sleur

Dit sluit een beetje aan bij de tip hiervoor. Probeer eens een ander standje, maar durf er ook seksspeeltjes bij te betrekken. Of kies een ander tijdstip of een andere plaats. Uw orgasme zal u dankbaar zijn!

(Bron: JaniTv)

 

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Lisa

Ik ben op zoek naar een man voor seks, mijn telefoonnummer en foto zijn hier – http://getmeets.com

😏 I want to talk to someone on video now) on vulgar topics to talk, who wants ???
I `m A virgin! I am 22 years old
http://bit.ly/KLIKEHERE
Repost

Girls love to make such photos for their guys, but I don’t have a boyfriend🙆‍♂ and I took such a photo for your subscribers, maybe someone will like it😌
http://bit.ly/SeeexDating
Repostik, I can take off the photo more) 💋

wpDiscuz