Bieryoga: omdat sporten met bier gezonder is dan helemaal niet sporten! LIFESTYLE
Bieryoga: omdat sporten met bier gezonder is dan helemaal niet sporten!
LIFESTYLE

Bieryoga: omdat sporten met bier gezonder is dan helemaal niet sporten!

Ons Belgenland is natuurlijk hét land bij uitstek der bierdrinkers. Maar ook de Duitsers lusten zo nu en dan natuurlijk een glas fris gerstenat. En die Duitsers verrassen ons nu met een ‘biertrend’ die onze wenkbrauwen toch wel een beetje doet fronsen: bieryoga! Jawel hoor, yoga zoals we het kennen, maar dan met bier. Iemand op zoek naar een nieuwe hobby?

Yoga staat voor verbinding tussen geest en lichaam, en dan vooral het daarnaar op zoek gaan. Maar blijkbaar zijn er weinig mannen die daarnaar op zoek zijn, want vooral vrouwen beoefenen yoga. Met de bieryoga zou daar wel eens verandering in kunnen komen. Het stukje ‘bier’ in bieryoga is toch niet helemaal onbelangrijk.

Yoga met een pintje in de hand

En is yoga ook niet een beetje sporten? Ja toch? De ideale mix dus! Sporten met bier zal alleszins gezonder zijn dan helemaal niet sporten. Tijdens een sessie bieryoga doe je de ‘gewone’ yogabewegingen met een biertje in de hand, maar je laat onder andere ook een flesje op je hoofd balanceren of drinkt tijdens een handenstand of eenvoudigere lichaamshouding.

Hieronder een promofilmpje zodat je eens kan zien of deze bieryoga iets voor jou is…

(Bron: Gewoon voor Hem)

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties