Curry to spice up your sexlife

We krijgen van overal goed raad om onze viriliteit of sexdrift te verhogen. Ook al zegt Hugh Hefner dat we geen bijkomende middeltjes nodig hebben. Hier komt er nog eentje aan en ze is nog makkelijk en op een gezonde manier op te nemen in ons lichaam. Gewoon curry eten. Mannen die regelmatig de zaadjes […]

We krijgen van overal goed raad om onze viriliteit of sexdrift te verhogen. Ook al zegt Hugh Hefner dat we geen bijkomende middeltjes nodig hebben. Hier komt er nog eentje aan en ze is nog makkelijk en op een gezonde manier op te nemen in ons lichaam. Gewoon curry eten.
Mannen die regelmatig de zaadjes van fenegriek eten, kunnen hun seksdrift met minstens een kwart verhogen, zo blijkt uit een studie aan de universiteit van Queensland. 60 gezonde mannen tussen 25 en 52 jaar namen minstens twee keer per dag gedurende zes weken een extract van 600 ml van deze plant op. Deze wordt vaak in Indische curry’s gebruikt. Na drie en zes weken werd hun libido gemeten, dat steeg van een gemiddelde score van 16,1 naar 20,6, dat is een toename van 28 procent. Een tweede groep mannen nam een placebo en zij zagen hun score dalen. De wetenschappers concludeerden dat de behandeling een significante verbetering in seksuele functie en prestatie veroorzaakte.
Alles zou te wijten zijn aan de aanwezigheid van saponine in de fenegriekzaadjes. Dit product zou de productie van mannelijke sekshormonen, waaronder testosteron, stimuleren.  (JD)

Reacties

wpDiscuz