Enkel vandaag: Bol.com smijt met megakorting voor geweldige 4K Smart tv’s

Topdeals

Het weer is nog altijd niet wat het moet zijn dus zitten we nog altijd behoorlijk wat achter onze tv. Indien je dan toch zoveel uurtjes achter het scherm doorbrengt, waarom dat dan ook niet doen achter een schitterende tv?

Algemeen wordt gedacht dat geweldige 4K toestellen al makkelijk over de 1.000 of zelfs 1.500 euro kosten. Het hoeft echter absoluut niet zo duur te zijn. Zo zijn er ook heel wat geweldige 4K Smart TV’s nu beschikbaar voor minder dan 500 euro.

LG 4K Smart TV – Tijdelijk spotgoedkoop

Volgens veel kenners wordt er gezegd dat de LG-toestellen qua kwaliteit het beste is wat er is in de tv-wereld. Het is en blijft natuurlijk een kwestie van smaak, maar het valt niet te ontkennen dat je sowieso een goede deal doet.

Er zijn voor deze geweldige Smart TV schermen van 43, 49, 55 en 60 inch beschikbaar. Dus keuze zat. Momenteel heeft vooral de 43 inch versie een megakorting.

Meer info en de LG 4K Smart TV kan je hier kopen. Nu tijdelijk met 40% korting

Philips 4K Smart TV met Ambilight

Deze Philips is net zoals bovenstaande LG een fantastisch toestel en ook hier is tijdelijk een stevige korting. Naast de fenomenale 4K beelden krijg je bij dit Philips toestel nog een leuke extra.

Met Philips Ambilight krijgen films en games namelijk extra diepte. Muziek krijgt een eigen lichtshow. En het scherm voelt groter dan het is. De intelligente LED’s aan de randen van de TV schijnen de kleuren op het scherm in realtime naar de muren en de rest van de kamer.

Meer info en de Philips 4K Smart TV met Ambilight kan je hier kopen. Nu met 34% korting

Samsung 4K Smart TV 

Deze 4K ultra-HD tv van Samsung is echt een geweldige deal. Normaal betaal je voor deze tv bijna 850 euro, maar tijdelijk is deze nu in korting met maar liefst 35%. Een aanzienlijke korting op zo’n groot bedrag tussen.

Het toestel heeft zo’n 1 miljard zichtbare kleuren. De details zijn daardoor ook ontzettend levendig met vier keer de resolutie van een ‘gewone’ Full HD TV. Het scherm is tevens ook behoorlijk groot met maar liefst 55 inch. Indien je overigens echt een gigantische bioscoopervaring wil is er zelfs een knettergek 75 inch formaat beschikbaar.

Meer info en de Samsung 4K Smart TV kan je hier kopen. Nu met 35% korting

 

Reacties

wpDiscuz