Geniet eens van de zon in je eigen tuin met één van deze 3 opblaasbare jacuzzi’s

Een betaalbare jacuzzi

Door de coronacrisis zullen we nog nooit zo vaak thuis zitten als tijdens komende zomer. Het ziet er overigens naar uit dat we ons aan best warme dagen mogen verwachten met veel zon. Misschien dus wel de ideale moment om een jacuzzi in huis te halen?

Een goedkope jacuzzi

Niemand zal er over discussiëren dat een jacuzzi een gelukzaligheid kan zijn, maar voor een ingebouwde jacuzzi ben je al snel tussen de 5.000 en 10.000 euro kwijt. Het kan echter een stuk goedkoper: maak kennis met de opblaasbare jacuzzi’s.

Deze jacuzzi’s werken eigenlijk net zo goed als de ‘echte’ versies. Allemaal hebben ze een massagefunctie met bubbels en je kan genieten van watertemperaturen oplopend tot 40°C. Daarnaast zijn ze van veel betere kwaliteit dan je zou durven denken. Wij zochten nu de drie beste eruit die prijs/kwaliteit de beste aankoop zijn.

Lees verder onder de foto

De Lay-Z-spa Palm Spring – Opblaasbare jacuzzi

De Lay-Z-spa jacuzzi biedt ontspanning in luxe, en heeft plaats voor 4 volwassenen. Het is ook één van de goedkoopste opblaasbare jacuzzi’s die je zal vinden, maar biedt tegelijkertijd ook nog heel wat kwaliteit. Deze PureSpa heeft een massagefunctie met bubbels en door de warmtefunctie heeft het uitstekende warmte-isolerende eigenschappen om het water warm te houden. Je kan genieten van watertemperaturen oplopend tot 40°C.

Door de sterke Fiber-Tech Technologie (polyestervezel constructie) moet je ook geen bang hebben voor slijtage. Een lange levensduur is gegarandeerd. De jacuzzi wordt overigens ook geleverd met een afdekzeil, filterpomp, grondzeil en filtercartridge. Kortom alles wat je nodig hebt.

Je kan de Lay-Z Palm Springs jacuzzi hier kopen.

Lay-Z-Spa – Opblaasbare “Spa Baya” Jacuzzi

Indien je iets meer centjes op overschot hebt en een klein beetje een luxueuzer model wil dan is deze Spa Baya een prima aankoop. Dit model heeft 81 massagestralen, zalige massagefunctie en is net zoals de andere ook van zeer goede kwaliteit.

Het grote verschil met de vorige model zit vooral in uitstraling. Onder het gezegde ‘het oog wil ook wat’ zorgt de strakke zwarte kleur voor dat iets meer luxe-gevoel. Voor het overige krijg je ook alle extra’s zoals bovenstaande modellen.

Je kan de Lay-Z Spa Baya jacuzzi hier kopen.

Intex Pure Spa Bubble – Greywood jacuzzi, maar voor 6 personen!

Dit is de grotere versie van de vorige modellen. Hier kan je met maar liefst 6 personen in zitten. De ultieme opblaasbare jacuzzi eigenlijk. Met een diameter van 216 centimeter is het de grootste jacuzzi die je zal vinden. De luxe houtlook maakt deze eigenlijk ook ontzettend populair

Natuurlijk ook degene die het meeste kost, maar nog steeds een verwaarloosbaar bedrag in vergelijk met een ‘echte’ jacuzzi. Met daarnaast 140/170 bubbeljets die het water verwarmen, ga je deze jacuzzi wellicht niet echt snel beu worden.

Intex Pure Spa Bubble – Greywood jacuzzi voor 6 personen kan je hier kopen.

De ultieme ‘gadget’ om bij een opblaasbare jacuzzi te kopen: een jacuzzi-bankje

Heb je al een opblaasbare jacuzzi of wil je er eentje kopen, maar deze nog indrukwekkender en handiger maken. Dan is een jacuzzi bankje wellicht een must-have.

De kostprijs valt gigantisch mee en geeft jouw jacuzzi nog net die extra dimensie. Zeker leuk en handig indien je wat vrienden hebt uitgenodigd.

Je kan het jacuzzi-bankje hier kopen.

Reacties

wpDiscuz