Gezocht: mannen die voor veel geld uit de kleren willen gaan en zich laten pijpen door en voor hitsige vrouwen

Waar zijn al die naakte venten?

Op zoek naar een bijverdienste? Dan moet je misschien overwegen om mannelijke stripper te worden. Er is momenteel namelijk een chronisch tekort aan mannen die voor veel geld uit de kleren willen gaan. Vrouwelijke strippers lijken er meer dan genoeg.

Geen gigantische bierbuik

Sommige strippersbedrijven zouden het alsmaar moeilijker hebben om mannen te vinden die voor een enthousiast publiek uit de kleren wil gaan. Ze zoeken vooral mannen tussen de 23 en 40 jaar die niet preuts zijn en ook een afgetraind lichaam hebben. Kerels met een gigantische bierbuik zijn dus blijkbaar niet welkom.

Je klanten zijn vaak hitsige, gillende vrouwen op een vrijgezellenfeest. Optreden als verrassingsact op een verjaardagsfeest behoort ook tot de mogelijkheden. Een beetje sexy dansen en iets van materiaal in je broek hebben, is een groot pluspunt. De dames die je nog in natura een fooi willen geven, zijn wellicht mooi meegenomen. Blijkbaar gaat het er op sommige feestjes zo heet aan toe dat hier en daar een dame iets te enthousiast is en met haar mond aan een pretstok begint te slurpen. Nadelen van de job waarmee je moet om kunnen.

Mooi bijverdienste

Een mannelijke stripper zou gemiddeld zo’n 95 euro verdienen voor anderhalf uur werk. Sommige strippers zouden puur als bijverdienste makkelijk 350 euro per week verdienen voor enkele uurtjes werk. Niet slecht verdiend dus voor even je broek uit te doen en met je slurf te zwaaien.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Anna Bell

Jong meisje op zoek naar een volwassen man voor intieme dates -> https://u.to/XV5lFw

Emma

Wil je een geweldige tijd hebben? Welkom – http://www.lady4.fun

Bertha27

Alleenstaand meisje 22 jaar oud op zoek naar een man voor snelle seks: http://www.bit.ly/2ve2aWd

Wil jе hetе lоvеnde gеspгеkкen vоегen?
Jе bеnt op dе gоеdе mаniеr!

http://kisstok.com

wpDiscuz