Is die van jou te klein, te groot, te dik, te dun…? Dat ontdek je hier!

Even checken heren…

Voor een internationaal onderzoek naar de lengte van de penis werden 15.000 geslachtsdelen opgemeten. We kunnen dus nu zeggen hoe lang de gemiddelde jongeheer in slappe en stijve toestand is. Hoe zit het met die van jou…?

Slap: de gemiddelde man heeft een slappe penis van 9,16 centimeter lang, met een omtrek van 9,31 centimeter.
Stijf: in stijve toestand groeit de gemiddelde penis uit naar 13,12 centimeter, met een omtrek van 11,66 centimeter.

De meeste piemels zijn ‘normaal’

De uitkomsten, gepubliceerd in het BJU International Journal of Urology, kunnen volgens de onderzoekers mannen wereldwijd geruststellen. Het overgrote deel bezit logischerwijs een penis met een ‘normale’ lengte.

Een te kleine penis is eerder zeldzaam

Voor artsen zijn de cijfers bruikbaar om mannen met ‘kleine-penis-angst’ gerust te stellen. In de studie is ook vastgesteld dat slechts 2,28 procent van de mannelijke bevolking een buitengewoon kleine penis heeft en eenzelfde percentage een ongewoon groot geslachtsdeel bezit.

Gemiddelde misschien iets kleiner?

Er zitten een paar ‘indienen en maren’ aan het onderzoek, want hoewel het wereldwijd werd uitgevoerd, kwamen de meeste deelnemende mannen uit Europa en het Midden-Oosten. En volgens de onderzoekers kan het zijn dat de mannen die zich vrijwillig voor het onderzoek hebben aangemeld, zekerder zijn over de lengte van hun fallus dan de gemiddelde man en dus wellicht een paar millimeter langer geschapen zijn.

(Bron: Men’s Health )

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Lana

Wil je een meisje voor één nacht vinden? Welkom bij … https://v.ht/clint

Emma

http://www.GetMeets.com – is een geweldige datingsite voor volwassenen met een slimme zoekmachine die een seksuele partner vindt!

Lankilenna

Wil je een meisje voor één nacht vinden? Welkom bij … http://Bredhot.Com

Uman Ynee

Begin thuis met Google te werken. Het is de meest financiële beloning die ik ooit heb gedaan. Op vrijdag kreeg ik een prachtige Audi 5 na afgelopen maand $ 36259 te hebben verdiend. Ik begon eigenlijk vijf maanden / geleden en bracht vrijwel meteen $ 96 per uur binnen. bezoek deze site hier.

http://Erfolg90.com

Katya is 20 years old.
I am looking for a man who likes I will write I will choose by likes. With photo!! http://bit.ly/SeeexDating

wpDiscuz