Dit is wat jouw (vaak) bizarre seksdroom betekent…

Geen paniek!

Believe it or not, maar er zijn mannen die dromen over hun partner die seks heeft met een andere man. Dit blijkt zelfs regelmatig voor te komen, alsook andere vaak bizarre ‘seksdromen’. Deze dromen onthullen volgens onderzoek veel over je gedachten en de dingen waar je mee bezig bent, letterlijk en figuurlijk. Hier heb je vijf ‘seksdromen’ en hun betekenis:

1. Exhibitionisme

In je droom ben je aan het strippen of ben je aan de slag als een pornoster, en je raakt er enorm opgewonden van. Volgens onderzoekers zou dit kunnen betekenen dat je te weinig aandacht krijgt of meer verwacht van je partner. Het komt er op neer dat er meer actie in de slaapkamer moet komen. Maar het kan natuurlijk ook gewoon zijn dat je een exhibitionistisch kantje hebt dat je tijdens de dag onderdrukt. Misschien dus hoog tijd om een ‘opwindende’ hobby te zoeken!

2. Seks met een collega of baas die je zelfs niet aantrekkelijk vindt

Deze dromen kunnen angstaanjagend én verwarrend zijn. Waarom zou je (wilde) seks hebben met iemand die je niet aantrekkelijk vindt!? Typische beelden zijn seks op een bureau, in een vergaderzaal of in de toiletten op het werk. Wat hierachter zit, is meestal dat je controle wil krijgen over een situatie op het werk. Het kan gaan om een ‘krachtmeting’ tussen jou en een collega, die helemaal niks met seks te maken heeft.

3. Wilde seks met je ex

Ok, je hoeft niet te panikeren wanneer je ex net iets te vaak opduikt in je dromen en je ondertussen al een nieuwe relatie hebt. Dit komt heel vaak voor. Je hersenen spelen vrijpartijen met je ex uit het verleden na of plaatsen je zelfs in een nieuw ‘scenario’. Het geeft aan dat je je wat nerveus voelt in je nieuwe situatie, zo vlak na de break-up. Je draagt een zekere emotionele bagage met je mee. Je gedachten bezorgen je iets comfortabel, bekend en dus rustgevend.

(lees verder onder de foto)

4. SM seks

Opwindende, ‘gevaarlijke’ en erotische SM scenario’s komen blijkbaar heel vaak voor in onze dromen. Kapoentjes dat we zijn! Het kan zijn dat je dominant bent, of net diegene bent die van de zweep krijgt of de handboeien rond heeft. Als je dominant bent in je seksdromen, dan betekent dit meestal dat je nood hebt aan meer controle in het algemeen. Ook kan het zijn dat je zelfvertrouwen op seksueel vlak een boost nodig heeft. Wanneer je onderdanig bent en er wat angst bij komt kijken, dan zou dit kunnen betekenen dat je je in het dagelijkse leven iets te ‘gedomineerd’ voelt door anderen.

5. Seks met een man terwijl je hetero bent

Wanneer dit passeert in je dromen, dan is de kans groot dat je badend in het zweet wakker wordt. WTF is er zonet gebeurd!? Kalm blijven is de boodschap. Deze dromen gaan meestal gewoon over nieuwsgierigheid. Als ze vaker terugkomen, dan kan er natuurlijk een soort van ‘boodschap’ in zitten. Aan jou om die boodschap te ontcijferen. De kans is ook reëel dat de verveling een beetje toeslaat in je seksleven, dat je nood hebt aan iets nieuw. Praat dus zeker met je partner hierover en geef jullie seksleven een boost!

(Bron: New York Post)

 

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Bertha

Wil je een geweldige tijd hebben? Welkom – http://www.lady4.fun

Emma

Ik moet gewoon met iemand naar bed! Schrijf me de link ~ https://shr.name/qUQvG

Looking for a girl of athletic build, well wounded, for real sex! For real communication WhatsApp
http://beboo.xyz

Looking for a girl of athletic build, well wounded, for real sex! For real communication WhatsApp
http://beboo.xyz/

Julia22

Alleenstaand meisje 22 jaar oud op zoek naar een man voor snelle seks.
Mijn contacten: https://bit.ly/2Sj99Vp

Ontzаgwекkеndе meisjеs wаchtеn hier ор jе! –> http://kisstok.com

wpDiscuz