Dit is waarom ochtendseks de allerbeste seks is volgens de wetenschap

Voor moest je nog een reden zoeken

De ene persoon prefereert ochtendseks terwijl andere mensen niet eens willen dat er ’s ochtends tegen hen wordt gepraat. Deze nachtraven geven dan ook meestal het liefste ’s nachts stevig van jetje.

Wetenschap verkiest ochtendseks

Als we de wetenschap echter mogen geloven, is de beste (en gezondste) moment om van bil te gaan de vroege ochtenduurtjes. Althans dat is toch wat uit een studie van Dr. Musa Yakubu van de universiteit van Ilorin blijkt

Er zijn verschillende goede redenen waarom je beter ’s morgens je vleeskroket bovenhaalt dan ’s avonds. Zo zou (luie) seks in de ochtend immers zeer goed zijn voor de bloeddruk. Er wordt ook oxytocin aanmaken, waardoor je een instant goed gevoel krijgt en het is nog bevorderlijk voor je weerstand ook.

Kers op de taart

Dat is overigens nog niet alles. Door ’s morgens van bil te gaan, zou je beter gemutst aan je dag beginnen en zouden over het algemeen je prestaties gedurende de (werk)dag ook een stuk beter zijn dan anders.

Het laatste voordeel is er eentje voor mensen die vaak zeuren over hoofdpijn. Die blaas je er namelijk zo uit met wat ontspannende ochtendseks. Bijna elke hoofdpijn zou als sneeuw voor de zon verdwijnen met wat pikante inspanningen in de ochtend.

De boodschap is dan ook duidelijk: bedsport nadat je net wakker bent zou volgens onderzoekers dan ook de ideale start zijn van je dag.

Schuif die quinoa maar aan de kant en joggen hoeft niet meer, nee vanaf morgenochtend rampetamp je je elke ochtend fit: Veel beter! Dus vanaf morgen werk je samen aan de gezondheid, omdat het moet van de wetenschap!

Reacties

wpDiscuz