Dit is waarom jouw vrienden veel meer seks hebben dan jij

Weten we dat ook alweer

Sommige koppels zijn blij als ze één keer om de twee weken rampetampen, terwijl anderen dan weer bijna elke dag gaan vogelen. Wat is hier nu de voornaamste reden voor? De wetenschap ging op onderzoek en vond het antwoord.

Een universiteit uit Florida heeft namelijk een onderzoek gedaan bij 278 pas getrouwde koppels. Ze kregen heel wat vragen voorgeschoteld en moesten gedurende enkele weken een dagboek bijhouden met elk detail in, inclusief wanneer ze seks hadden. Het antwoord dat uit het onderzoek voorkwam was eigenlijk redelijk voorspelbaar. Het aantal keren dat een koppel seks heeft, hangt bijna volledig af van de vrouw.

Mannen hun input is van weinig waarde

Wanneer de vrouw openstond voor nieuwe ideeën en ervaringen in de slaapkamer dan had het koppel aanzienlijk meer seks dan bij iets ‘preutsere’ vrouwen. Over het algemeen had de input van de man weinig waarde. Indien de vent uit de relatie dus graag eens nieuwe dingen wil proberen, dan had dit in tegenstelling tot bij de vrouwen geen effect op het aantal keren dat er gevogeld wordt.

Voor de geïnteresseerden, het gemiddelde koppel dat pas getrouwd is heeft ongeveer één tot twee keer seks per week.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emmаs

Ik nodig je uit voor een privé-seksclub – http://www.lady4.fun
Dit is de beste plek оm een seksuele partner te vіnden!
Vind me op ID94851

Heatheer Austin

Begin thuis met ons bedrijf te werken. Het is de meest financiële beloning die ik ooit heb gedaan. Op vrijdag kreeg ik een prachtige Audi 5 na afgelopen maand $ 36259 te hebben verdiend. Ik begon eigenlijk vijf maanden / geleden en bracht vrijwel meteen $ 96 per uur binnen. bezoek deze site hier.

http://Webpay9.com/

Waiting for those who want to fool around ♥ http://bit.ly/SeeexDating

wpDiscuz