‘Het is weer die tijd van de maand!’ Hoe ga je om met een vrouw die… je weet wel…

Wees gewaarschuwd!

De beste verdediging is een goede aanval, zeker wanneer je partner haar maandstonden heeft en je wilt vermijden dat je met haar en huid verslonden wordt. In plaats van de strijd aan te gaan met Moeder Natuur, geven we jullie graag enkele tips mee om deze ‘lastige periode’ aan te pakken…

Weten, is al half gewonnen…

Wist je dat er zelfs apps bestaan om bij te houden wanneer het weer die tijd van de maand is? ‘Flo’ is er zo eentje. Het is belangrijk om in te schatten wanneer het zo ver is, wanneer de emoties, het eten, het irrationeel denken, enz. de bovenhand nemen. Een verwittigd man is er immers twee waard!

(lees verder onder de foto)

Vraag haar niet of ze haar maandstonden heeft…

Dit is echt ‘not done’! Het is hetzelfde als een tijger een trap tegen z’n kont geven. Als je onze eerste tip hebt opgevolgd, dan hoef je je hier trouwens geen zorgen over te maken.

Help een handje (of twee)…

Of jullie nu samenwonen of niet, probeer haar te helpen, op welke manier dan ook, tijdens die ‘moeilijke’ periode. Doe eens de afwas, zet het vuilnis buiten, en doe dat allemaal zonder dat zij het vraagt. Mocht je het dan toch op de een of andere manier verkloten, dan is haar lust om je te vermoorden misschien iets kleiner.

(lees verder onder de foto)

Laat haar eten…

Tijdens hun maandstonden hebben vele vrouwen een (letterlijke) honger die niet te stillen is. En ze willen vaak de grootste troep eten zoals ijs, pizza, hamburgers, enz. Als je indruk wil maken, ga dan die junkfood gewoon halen voor haar. Maar in de eerste plaats: wijs er haar vooral niet op dat ze aan het vreten is als een paard. Dodelijk is dat!

(lees verder onder de foto)

Uiteindelijk wint haar lichaam…

Je kunt natuurlijk altijd de discussie aangaan met Moeder Natuur, maar op het einde wint ze altijd. Het is net hetzelfde met het lichaam van vriendin/vrouw. Als ze kwaad of droevig wil zijn, laat haar dat dan zijn. Want… gelukkige (en gehoorzame) mannen mogen met het poesje spelen, anderen worden er door gebeten!

Communicatie is in een relatie trouwens altijd heel belangrijk. Hier zijn 5 dingen die vrouwen je meestal niet vertellen over seks.

 

Reacties

wpDiscuz