Man onthult hoe het voelt om seks te hebben met een vrouw die twee vagina’s heeft

Heb je jezelf ooit al afgevraagd hoe het voelt om seks te hebben met een vrouw die twee vagina’s heeft?

Een 20-jarige vrouw vertelde openlijk over haar aandoening, waardoor ze twee vagina’s heeft: “Mijn seksleven is goed ondanks dat ik twee vagina’s heb. Mijn vagina’s liggen naast elkaar. Ik heb zelf het liefste dat de rechtste gepenetreerd wordt omdat de linkse vagina smaller is en dus ook soms pijn doet tijdens de seks. Doordat ik een tussenschot in mijn vagina heb is mijn G-spot wel bedekt. Voor de rest zijn mijn vagina’s afzonderlijk gezien niet echt verschillend met een doorsnee vagina. Het is enkel jammer dat ik alleen maar een clitoriaal orgasme kan krijgen.”

Vingeren en seks

Ook aan haar vriend werd gevraagd, hoe seks voor hem voelde en hij deed er vooral behoorlijk lacherig over toen er werd gevraagd hoe hij haar vingerde: “Ik vind het fantastisch dat je zo’n expliciete vraag stelt. Ja als ik haar vinger, dan vinger ik haar beide vagina’s tegelijkertijd.”

HTML5 Icon

Hierna werd hij wat serieuzer en vertelde hij uitgebreid over zijn unieke seksleven: “Toen ik voor de eerste keer hoorde dat ze twee vagina’s had was ik niet geschrokken, maar dacht ik ‘dat klinkt nog best leuk’. We hadden voor de eerste keer seks nadat we elkaar een maand kenden. Ik heb al seks gehad met dames met één vagina en het voelde wel anders, maar aan de ene kant voelt elke vagina ook anders. Ik prefereer om seks te hebben met de rechtse vagina omdat dit ook haar favoriete ingang is. Het gebeurt af en toe dat ik per ongeluk in de verkeerde vagina zit, maar dan zegt ze dit gewoon.”

Er werd hem ook gevraagd wat hij zou verkiezen: 4 borsten of 2 vagina’s: “Wow, dat is een serieuze vraag. Ik hou ervan dat alles in tweetallen is, geef mij dus maar twee borsten en twee vagina’s.” Geantwoord als een echte vent dus!

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Agna

Ik wil mijn kutje en kont aan een vreemde laten zien, kom hier ~ https://bit.ly/39u1Xh1 ~

Emma

Ik nodig je uit voor een privé Belgische seksclub – https://getmeets.com
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!
Daar wacht ik op je 🙂

Aliza Xole

Ik verdien oprecht $ 25750 in een maand op sociale media het meest effectief voor enkele uren per dag. Alle mensen gaan voor deze activiteit. Amerikaanse staat biedt ons een extreem goede mogelijkheid om online geld te verdienen. ik ben een universiteitsjongen en werk online om thuis geld te verdienen. je kunt mijn hobby-punt testen. bezoek hieronder voor meer informatie, dankzij GOED GELUK

http://Kasse9.com

Uitnodiging vоoг dе Sех Сlub > http://kisstok.com

wpDiscuz